Menjava avto stekel

Menjava avto stekel je sedaj na voljo tudi v Avtotehni Vis –  v Ljubljani. Pri njih ponujajo kvalitetno opravljanje storitev in servisov na vozilih različnih znamk. Med drugim se ukvarjajo tudi z menjava avto stekel. Na tem mestu naj še omenimo, da je Avtotehna Vis pooblaščeni prodajalec in serviser za vozila znamke Opel, Chevrolet, Peugeot in Citroën. V najosnovnejšo ponudbo najihovih storitev sodi tudi prodaja rabljenih vozil vseh znamk z jamstvom ter prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme, vulkanizerske storitve in kleparsko-ličarska popravila na vozilih vseh znamk ter sklepanje zavarovanj in registracij za vozila. Prav tako opravijo tudi menjava avto stekel. Vse to vam ponujajo na enem mestu! 

Menjava avto stekel

Njihov cilj je, da strankam ponudijo čim bolj raznoliko paleto kakovostnih storitev, ki so povezane z vzdrževanjem in uporabo vozila na enem mestu. To pa je tudi razlog, da so osnovno avtomobilsko dejavnost razširili z dodatnimi storitvami, ki njihovim strankam omogočajo, da pri njih opravijo vse od nakupa do vzdrževanja in uporabe vozila na enem mestu. Želijo si, da bi bile njihove stranke zadovoljne z njihovimi storitvami in tudi z njimi. To je tudi glavni razlog, da stremijo k ustvarjanju inovacij. Prav tako neprestano skrbijo za uvajanje najmodernejše tehnologije in postopkov dela ter vlagajo v strokovnost in zadovoljstvo njihovih prodajnih svetovalcev in servisnih strokovnjakov.

Avtotehna Vis

Kot smo že omenili, vam v njihovi kleparsko-ličarski delavnici strokovnjaki zamenjajo tudi poškodovana stekla na avtomobilu. Velik poudarek namreč dajejo varnosti, zato posebno pozornost namenjajo kakovostni in strokovni izvedbi vgradnje avtostekel. Nestrokovno vgrajena vetrobranska stekla namreč predstavljajo resno grožnjo varnosti potnikom v vozilu. To je tudi glavni razlog, da zamenjavo avtostekel zaupate zgolj za to usposobljenim serviserjem. Če imate avtostekla zavarovana, uredijo tudi vse potrebno z vašo zavarovalnico za povračilo stroškov zamenjave – to je res odlično!

Strokovna pomoč pri urejanju dokumentacije za menjavo avto stekla v okviru zavarovalne police

V kolikor ste bili z vozilom udeleženi v prometni nesreči ali drugačnem škodnem dogodku, vam lahko ponudijo vso strokovno pomoč pri urejanju potrebne dokumentacije in postopkov z zavarovalnicami le na enem mestu. Njihovi cenilni strokovnjaki vam bodo prihranil čas z enostavnim postopkom v njihovem centru, kjer bodo poskrbeli za vas od trenutka prijave škodnega dogodka pa do končnega popravila vašega vozila. Sporočamo vam še, da so v Avtotehni Vis pooblaščeni za cenitev in prijavo škode pri zavarovalnicah Triglav, Generali, Sava ter ERGO.

Strokovna pomoč pri urejanju dokumentacije za menjavo avto stekla v okviru zavarovalne police

Ne odlašajte več in opravite menjava avto stekel v Avtotehni Vis. Prijazni avtomehaniki vas bodo z veseljem sprejeli in vam uredili vse potrebno. Na tem mestu vam sporočamo, da lahko v omenjenem podjetju poskrbijo tudi za čiščenje in polnjenje vaše klimatske naprave. Tudi čiščenje klime v Ljubljani poteka v Avtotehni Vis. Ponujajo vam tehnološko dovršeno vzdrževanje avto klime z ozonom. Za slednjega lahko poskrbijo strokovnjaki iz omenjenega podjetja. Čiščenje avto klime z ozonom je za razliko od plina mnogo bolj učinkovito. Vas zanima zakaj? Odgovor je preprost – bakterije namreč niso odporne na ozon. V primeru dodajanja večje količine plina se obračuna strošek plina po uradnem ceniku – plin tipa r134a po ceni 0,07 eur/g, plin tipa c1234 po ceni 0,46 eur/g. Njihov cenik pa lahko najdete na spletni strani omenjenega podjetja. Svetujemo, da se za čiščenje klime v Ljubljani odločite vsaj enkrat na dve leti. Priporočamo vam tudi, da vaš jekleni konjiček zapeljete na strokovno dezinfekcijo in polnjenje z ustreznim plinom za klime!

Avtotehna VIS

Tako, pa smo prišli do konca današnjega članka. Verjamemo, da boste tudi vi čim prej poskrbeli za menjava avto stekel (če seveda imate počeno ali razbito steklo). Zapeljite vaše vozilo v Avtotehno Vis, saj bodo vašega obiska zelo veseli. Za še več informacij o tej tematiki pa kliknite na zgornji odebeljeni napis – menjava avto stekel. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *