Medicofit

Medicofit je znano podjetje, kjer se s holističnim pristopom multidisciplinarne ekipe strokovnjakov lotevajo zdravljenja poškodb in optimizacije fizične kondicije. Pr tem si pomagajo s sodobnimi tehnologijami. Njihova glavna vizija je, da so z vami od vaših prvih korakov po poškodbah pa do vzpostavitve vaše dobre fizične pripravljenosti. Medicofit ekipo sestavljajo le najboljši posamezniki, ki posredujejo neprecenljive izkušnje in imajo široko paleto znanj s področja kinezioterapije in fizioterapije. Ravno to jim omogoča reševanje in sanacijo kompleksnih primerov bolečin in različnih poškodb, obenem pa tudi pripravo učinkovitih programov osebne vadbe. V prav posebnih paketih osebne vadbe vam tudi omogočajo, da pod strokovnim vodstvom pri njih vadite dolgoročno, usmerjeno in predvsem podprto v skladu z vašimi pričakovanji, cilji. 

Medicofit

Regeneracija telesa

Glavno orodje zaposlenih iz podjetja Medicofit je individualna obravnava vsakega posameznika, ki se odloči za obisk njihove klinike. Najbolj pomembno je, da je zdravljenje poškodb celostna in predvsem kvalitetna izkušnja. Skrbijo pa tudi za to, da so njihove osebne vadbe zares vrhunske. Vodijo vas vse od začetka (diagnostičnega pregleda), preko fizioterapevtskega dela rehabilitacije pa vse do osebne vadbe, ki vas bo popeljala do željenega nivoja telesne forme po vaši poškodbi. V njihovi unikatni sobi za regeneracijo s pomočjo elektroterapije, presoterapije ali krioterapije po vaših obiskih skrbijo predvsem za dobro regeneracijo telesa!

Fizioterapevtska ambulanta

Kot smo že omenili, v tem podjetju rehabilitirajo paciente. Delo z njimi poteka po interdisciplinarnem protokolu. Slednji je zasnovan na podlagi vseh preteklih izkušenj, ki so jih pridobili tekom svojega dela. Nadpovprečni rezultati klientov so odraz strokovnega in strastnega dela, ki ga opravljajo v njihovem centru. Nazadnje naj omenimo, da se ponašajo s fizioterapevtsko ambulanto, ki je opremljena z najbolj modernimi pripomočki. Slednji ustrezajo vsem novodobnim normativom, ki omogočajo vsem pacientom pozitivno izkušnjo. To pa si zasluži zares vsak posameznik!

Fizioterapija: Trajnost in vzajemnost za najboljši rezultat - Delo

Kliknite na zgornji odebeljeni napis in preberite še več o tem podjetju in njihovih storitvah. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *