Masažni aparat za vrat

Masažni aparat za vrat je namenjen vsem, ki veliko časa preživite za računalnikom oziroma pisalno mizo in za vse tiste, ki se želite po napornem dnevu sprostiti. S pomočjo naprednega masažnega sistema, ki vam omogoča več različnih stopenj masaže, boste sprostili svoj vrat ali ramena.

Masažni aparat za vrat in ramena

V spletni trgovini Pingo Shop vam nudijo masažni aparat visoke kvalitete. Z nekaj sreče, ga lahko v akcijskih ponudbah pridobite po znižani ceni, ki vsake toliko časa pade pod 100 €.

Masažni aparat za vrat je nepogrešljiva naprava za masiranje vašega zgornjega dela telesa. Njegova uporaba je izredno preprosta. S pomočjo masažnega aparata, ki vam ga predstavljamo v nadaljevanju boste popolnoma sprostili vratne in hrbtne mišice. Njegova upraba je izredno preprosta in sproščujoča.

Masažni aparat za ramena

Masažni aparat za vrat vam bo relaksiral. Podobno, kot če bi bili na masaži. Deluje toplotno in sproščujoče, saj se med delovanjem masažne glave segrejejo, ter tako oddajajo prijetno temeraturo.

Na masažnem aparatu se nahajajo 4 različni gumbi, ki vam omogočajo naslednje funkcije. Hitrost mazaže, toplotna masaža, smer masaže in tipka va vklop in izklop. V spletni trgovnini Pingo Shop si lahko ogledate tudi videoposnetek in se tudi sami prepričate o delovanju tega masažnega aparata!

Vabimo vas, da si ogledate tudi vse ostale članke na našem blogu!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *