Masažna blazina

Masažna blazina v spletni trgovini Pingo Shop po izjemno ugodni ceni. V nadaljevanju našega članka vam bomo predstavili vse prednosti, ki jih ponuja.

Masažna blazina

Masažna blazina je kot nalašč za tiste, ki želijo masirati različne dele telesa. Primerno za vrat, hrbet, noge in roke. S pomočjo dveh vrtljivih glav boste dobili masažo celotnega telesa. Na vsaki masažni glavi je več izboklin, ki bistveno pomagajo pri delovanju. Zato je blazina odlična izbira.

MASAŽNA BLAZINA ALI ROČNA MASAŽA

Če primerjamo masažno blazino in masažo rok, hitro ugotovimo, da je največja razlika v ceni. Za blazino boste odšteli 29,99 € in jo boste lahko uporabljali vrsto let. Za ta denar boste lahko masažo rok obiskali največ dvakrat.

Masažna blazina

Zato se tehtnica močno nagne na stran masažne blazine.

Omogoča dva načina uporabe: doma in v avtu. Z vami boste sprostili telo, zmanjšali stres in odpravili mišično napetost in bolečino po telesu. Masažna blazina Body Relax je lahka, prenosna in priročna za shranjevanje, zato jo lahko vzamete s seboj kamor koli.

Masažna blazina Body Relax

Izkoristite priložnost v spletni trgovini Pingo Shop, kjer imajo trenutno izjemen popust. Stroški pošiljanja so brezplačni in, če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko kadar koli vrnete. Na spletni strani imajo več možnosti plačila. Zelo pogosto se odločijo za plačilo po povzetju in plačilo s kartico. Seveda ponujajo tudi plačilo prek sistema Pay Pall.

Body Relax

KOMENTARJI UPORABNIKOV

Z masažnim aparatom smo vsi v naši hiši zadovoljni. Najraje ga uporabljam za masažo vratu. Priporočam nakup!

Ker svojo službo večinoma opravljam v sedečem položaju, mi masažna blazina res služi. Uporabljam ga med vožnjo v avtu. Super stvar! 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *