Martin Bezjak

Martin Bezjak je priznan avdio inženir, ki je trenutno zaposlen na akademiji Alphawave. Pri sedmih letih je začel z violino na Konservatoriju za glasbo in balet Maribor. Nadaljeval pa je na umetniški gimnaziji. Pozneje je v Ljubljani dokončal študij Audio inženiringa. Sedaj kot skladatelj in glasbeni producent deluje tudi v glasbenem studiu Epix Productions, kjer ustvarja glasbo za naročnike in snema glasbene izvajalce in skupine. Svoj čut za podrobnosti torej izkazuje v miksanju in masteringu projektov znanih slovenskih glasbenikov, med katerimi so: Klemen Slakonja, Nina Pušlar, Raiven, Bilbi, Leonart in še mnogi drugi. Med drugim je Martin Bezjak tudi avtor miksa in masterja najbolj predvajane slovenske skladbe leta 2020 – Svet na dlani, priljubljene slovenske pevke Nine Pušlar. Poleg tega moramo omeniti, da Martin Bezjak kot skladatelj ustvarja glasbo še za videoigre, risanje, filme in sodeluje s podjetji s celega sveta (Honk Kong, Latvija, Italija, Velika Britanija, Izrael idr.). 

MB INtervju: Martin Bezjak

Na omenjeni akademiji pa je zaposlen kot eden izmed mentorjev. Naj poudarimo, da so vsi mentorji na akademiji najbolj izkušeni strokovnjaki na področju glasbene produkcije v Sloveniji. Svoje vrhunsko znanje pa dokazujejo z izjemnimi rezultati znotraj slovenske in svetovne glasbene scene. 

V kolikor so se ti ob branju tokratnega članka porajala dodatna vprašanja glede programov, posameznih modulov, mentorjev, načina plačila idr. ti svetujemo, da pišeš na akademijo. Za čim hitrejši kontakt so za vse pripravili telefonsko številko, na kateri so dosegljivi: 041 555 554. Tako boš prejel odgovor kar najhitreje in najbolj optimalno. Če pa se boš oglasil v njihovih prostorih (na naslovu Koroška cesta 63, v Mariboru), te bodo z veseljem popeljali po njihovih prostorih in ti razkazali najbolj zanimive pripomočke za DJ-a. 

Za več informacij o Martinu in njegovih sodelavcih pa hitro klikni na zgornji odebeljeni napis. Verjamemo, da boš izvedel veliko novega!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *