Laško Malt limona

Laško Malt limona je del brezalkoholnih članov družine Malt. Je ena najbolj želenih poletnih osvežitev, v nadaljevanju pa vam bomo predstavili zakaj. Če vas zanima več o brezalkoholni osvežilni pijači Laško Malt limona, katere so njegove sestavine, hranilne vrednosti, kje ga kupiti in še mnogo več, vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Laško Malt limona

Laško Malt limona je najbolj tihi brat družine Laško Malt. Omenjena pijača v resnici ni pivo, ampak sadna pijača s priokusom po pivu. Ni pivo, ampak je nekaj podobnega njemu. Omenjen Malt je na pogled motno oranžno-zlate barve. Ob serviranju v kozarec se na vrhu ustvari čisto tanka pena, ki kaj hitro izgine. Njegova sadna aroma ni izrazita, ampak je predvsem zelo nežna. Zagotovo pa lahko vsake toliko občutimo aromo limone. Okus pijače je rahlo sladek in spominja na citruse, ki pridejo bolj do izraza, ko pijačo pogoltnemo. 

Omenjena pijača velja za izjemno osvežilno in je velikokrat prava izbira za poletno osvežitev. Pijača sicer ni ne pivo in ne sok, temveč ravno nekaj vmes. Morda pa je zato ravno takrat, ko ne želite piti ravno samo soka ali pa piva, Laško Malt limona prinese pravo razmerje in je lahko prava osvežilna izbira za vas.

Sestavine Laško Malt limona

Napitek je gaziran in je pripravljen na osnovi ječmenovega slada. Družina Malt se rada pohvali, da je omenjena pijača 100 % naravna in tako še toliko bolj priljubljena. Poglejmo si iz česa je omenjena pijača v resnici zares sestavljena. Sestavine so: voda, zgoščeni sok limon, izvleček ječmenovega slada, ogljikov dioksid, zgoščeni sokovi pomaranč, limet, acerole, koncentriran limonin izvleček, naravna aroma limone in stabilizator. 

Laško Malt limona - plato

Hranilne vrednosti

V nadaljevanju vam predstavljamo hranilne vrednosti omenjene pijače na 100 ml. Energijska vrednost znaša 124 kJ oziroma 29 kcal. Maščobe in od tega nasičene maščobe znašajo 0,0 g. Ogljikovi hidrati znašajo 7,1 g in od tega sladkorji 6,5 g. Beljakovine znašajo 0 g in soli < 0,1 g. 

Laško Malt limona ne vsebuje alkohola in je primerno za otroke mlajše od 18. leta starosti. Pijačo proizvaja Pivovarna Laško Union, skriva pa se pod pokrovčkom embalaže z volumnom 0,5 L ali 0,33 L. Proizvajalci priporočajo, da se omenjena pijača servira ohlajena na od 3 do 5 stopinj Celzija.

Družina Malt 

V družini Malt pa Laško Malt limona ni edini član. Družino sestavljata še izjemno priljubljen Malt z okusom ananas in drzen temni Malt z okusom šipek-limona. Pravijo mu tudi Darko. Pivovarna Laško Union je svojo strast in ljubezen do piva želela izraziti še na malo drugačen način. Tako, da so ustvarili nekaj kar sploh ni pivo, ima pa rahel okus po njem. Ste že poskusili vse brate družine Malt?

Laško Malt limona - družina Malt

Kam po Laško Malt limona

Bratje Malt so danes ena najbolj priljubljenih poletnih osvežitev. Prednost pijače je, da je brezalkoholna in ima malo vsega – je sladka, a vseeno spominja na pivo. Iz tega razloga si jo radi privoščijo mnogi. Kam pa v nakup po Laško Malt limona? Pivovarna Laško Union je pred nekaj časa otvorila svojo uradno spletno trgovino pod blagovno znamko Rundasekunda. Na omenjeni spletni strani lahko kupite piva in brezalkoholne pijače različnih znamk, pivske kozarce in točilne naprave za pivo. 

Med drugimi lahko v spletni trgovini Rundasekunda kupite Laško Malt limona in tudi druga piva blagovnih znamk Laško, Union, Heineken in Jabolčni tat. V svetu brezalkoholnih pijač pa so vam na voljo mnogoteri okusi blagovnih znamk Radenska, Pepsi, Oaza, Zala, Red Bull, Sola, Fruc, Fructal, Frupi, Ora in še mnoge druge. V spletni trgovini vam ob nakupi izbranega izdelka nudijo dostavo na izbran naslov, svoje naročilo pa lahko prevzamete tudi na uradnem prevzemnem mestu. Ste si že zagotovili svojo najljubšo poletno osvežitev?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *