Lasersko varjenje Kranj

Lasersko varjenje Kranj lahko najdete v podjetju Remic d.o.o. Lasersko varjenje in spajanje v tem podjetju izvajajo že od leta 2003. Specializirani so za natančno varjenje za različne panoge, kot je orodjarstvo, proizvodnja, navigacijski sistemi, kirurška oprema, ortopedski pripomočki, avtomobilska industrija..

Lasersko varjenje Kranj se ne uporablja zgolj v industriji in za podjetja. Velikokrat takšne storitve potrebujemo tudi končni uporabniki. Tako se na podjetje za laserskovarjenje v Kranju obrne vedno več ljudi. S pomočjo laserskega varjenja lahko namreč popravimo ure, nakit, očala, kolesa, pištole, puške… Spekter izdelkov, ki ga v podjetju lahko popravijo je izredno širok.

S pomočjo najsodobnejše opreme za lasersko varjenje v Kranju bodo stroji nemškega proizvajalca poskrbeli za natančno in kvalitetno popravilo različnih poškodb na materijalu. Pred tem boste s pomočjo strokovnjaka v njihovem podjetju tudi pregledali izdelek in bili deležni svetovanja o optimalnem možnosti popravila

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje iz področja laserskega varjenja Kranj, vam predlagamo da se obrnete na zgoraj omenjeno podjetje preko telefonske številke +386 40 871 499 ali pa jih kontaktirate preko maila na [email protected].

lasersko varjenje kranj

Lasersko varjenje Kranj lahko tako najdete v svoji neposredni okolici in si zagotovite hitro popravilo vaših izdelkov.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *