Križarjenja iz Zadra

Zadar, najstarejše mesto na Hrvaškem, je popolno izhodišče za odkrivanje čudovite dalmatinske obale. Z bogato zgodovino in dinamično kulturo vam Zadar odpira vrata v ta osupljivi del sveta.

Zadar: Obalni Biser S Srcem Zgodovine

Zgodovinsko bogastvo Zadra sega v 4. stoletje in je živ dokaz vztrajnega duha Hrvaške. Med sprehodom po starodavnem mestu, obkroženem z visokimi mestnimi zidovi in veličastnimi vrati, boste našli vse od zanimivih ruševin, muzejev, do živahnih kavarn in restavracij. Ne glede na to, ali vas privlačijo rimske zapuščine, edinstveni morski orgel ali okusne morske jedi, v Zadru najde vsak popotnik nekaj zase.

Posebnost Zadra: Riva in Morske Orgle

Slavna zadarska promenada, znana kot Riva, je pravi magnet za ljubitelje sončnih zahodov. Poleg naravnega svetlobnega šova lahko uživate tudi v melodijah morskih orgel, katerih zvoki v harmoniji s sončnim zahodom ustvarjajo nepozabno doživetje.

Primer Križarjenja iz Zadra

Križarjenje se začne v pristanišču Zadar, kjer imate možnost za prosti čas ali dodatno raziskovanje Zadra. V naslednjih dneh boste obiskali otoke Molat ali Olib, Ilovik, Lošinj in Cres, preden se odpravite v čudovito Opatijo. Vsak dan prinaša nove priložnosti za raziskovanje, kopanje v kristalno čistem morju in uživanje v lokalni kulinarični ponudbi.

Vključeno v Ceno Križarjenja

  • Namestitev v izbrani kabini
  • Storitve na krovu in dnevno čiščenje
  • Vsakodnevni bife zajtrk in trje hodni kosilo
  • Kapitanova večerja, degustacija olivnega olja in vina
  • Brezplačen WiFi
  • Ogledi in izleti

Zaključek

Belmondo Cruises vam ponuja priložnost, da doživite Zadar in njegovo obalno čarobnost kot odlično začetno točko za vaše naslednje križarjenje. Oglejte si njihovo ponudbo na strani Cruises from Zadar. Kot vedno, ni pomembna le destinacija, ampak tudi pot, zgodbe in večna privlačnost Jadrana.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *