Kompresijske hlače

Kompresijske hlače so odlična rešitev, če se odpravljate na pohod ali na rekreacijo! Poiščete jih lahko v spletni trgovini SPORTNA-OBLACILA.SI. Za vas so pripravili resnično veliko izbiro hlač, ki se prilegajo na vsako postavo.

KOMPRESIJSKE HLAČE

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o kompresijskih hlačah, zato vas prijazno vabimo, da se z nami še naprej družite ob branju. 

Kompresijske hlače boste v omenjeni spletni trgovini našli pod imenom VIRUS. To je znana znamka, ki ponuja le najboljša in kvalitetna oblačila! Slednja so namenjena za vsakdanjo uporabo, nosijo pa jih tudi vrhunske športnice. Za vas so pripravili različne velikosti in dolžine hlač (dolge, ¾, kratke, idr.). Poleg tega pa lahko izbirate še med različnimi barvami in modeli. Nekateri modeli imajo ob strani še stranski žep, ki je zelo priročen. Omogoča vam, da lahko vanj shranite manjše predmete, kot so na primer: ključi, telefon in še kaj drugega.

KOMPRESIJSKE HLAČE VIRUS

Za lažji izbor velikosti, so vam pripravili tudi preglednico z natančnimi merami. Tako boste lažje videli, katera velikost ustreza meram vašega telesa. Preglednici sta narejeni za oba spola. Pred nakupom vam svetujemo, da si dobro ogledate velikosti, saj se lahko na ta način izognete težavam. 

Pa naj vam na tem mestu na kratko predstavimo še kompresijsko tehnologijo. Slednja namreč prispeva k boljši prekrvavljenosti telesa, kar je še posebej pomembno za vrhunske športnike. Največji pomen pa ima zagotovo dobro počutje v hlačah. Slednje so narejene iz materialov, ki so raztegljivi in elastični. To pa vam omogoča, da se lahko v njih gibate neovirano!

virus

Kompresijska oblačila znamke Virus imajo v ponudbi še veliko različnih kosov oblačil, med katerimi so majice s kratkimi rokavi. Njihova kompresija se osredotoča na celoten zgornji del telesa, še posebej na ramenski del. Te majice so namenjene tudi uporabi v vodi oziroma jih lahko oblečete pri različnih vodnih športnih aktivnostih. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *