Katere storitve nudi agencija za zaposlovanje Workforce

Za zaposlovalce in iskalce zaposlitve agencija za zaposlovanje ali po hrvaško agencija za zapošljavanje Workforce nudi prilagojene rešitve. S pomočjo njihovih storitev lahko poiščete nove sodelavce. Njihov nabor storitev vključuje zaposlovanje za določen ali nedoločen čas, upravljanje s človeškimi viri, pravno podporo, obračun plač in zagotavljanje skladnosti poslovanja.

Načrtovanje kariere in iskanje zaposlitve

Storitve usmerjajo v iskalce zaposlitve, kjer jim pomagajo pri načrtovanju kariere in iskanju najboljše zaposlitve za njihove potrebe. So partnerji pri razvoju poslovanja in karierni rasti. Njihov cilj je prispevati k rasti podjetja in kariernemu napredku njihovih strank. Ekipa se prilagodi vašim potrebam, ponuja rešitve za prilagojeno zaposlovanje, načrtovano zmanjševanje števila zaposlenih ali prehod iz začasne v stalno zaposlitev. Sledijo vašim potrebam in ustvarjajo dodano vrednost.

Strokovno iskanje in pridobivanje kadrov

Iskanje in pridobivanje novih sodelavcev je zahteven in časovno zahteven proces. Zaupajte jim to nalogo. Njihovi strokovnjaki bodo poiskali kandidate z ustrezno kombinacijo osebnih lastnosti, znanja in veščin, ki se bodo brez težav vključili v vaše delovno okolje. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju upravljanja s človeškimi viri ter strokovnim znanjem z različnih gospodarskih področij so sposobni prepoznati talente za različne stopnje delovnih mest, ne glede na to, ali gre za začetnike ali strokovnjake.

Prilagojeno kadrovanje za trajnostno rast

Zavzeta ekipa bo skrbno raziskala in izbrala najboljše rešitve za vaše potrebe, bodisi da gre za prilagojeno zaposlovanje, načrtovano zmanjšanje števila zaposlenih ali prehod iz začasnega dela v stalno zaposlitev. S svojim pristopom bodo pomagali ustvariti dodano vrednost vašemu podjetju, sledili vašim zahtevam in ciljem.

Celovite kadrovske storitve in pravna podpora

Zagotavljajo hitre in prilagojene rešitve na področju kadrovskega prava, skladnosti poslovanja, upravljanja s človeškimi viri in obračuna plač. Ne glede na velikost podjetja vam bodo pripravili individualizirane rešitve, na katere se lahko zanesete, saj temeljijo na njihovih dolgoletnih izkušnjah in strokovnosti.

Podpora pri hitrih zaposlitvah

Ko podjetje potrebuje hitro zaposlitev večjega števila sodelavcev, prevzamejo del bremena. S svojimi izkušnjami izvajajo postopke zaposlovanja za določen ali nedoločen čas. Opravljamo različne naloge in nudijo podporo tako podjetju kot novim zaposlenim.

Outsourcing procesov iskanja in pridobivanja kadrov

Workforce je vaš idealni partner za outsourcing kadrovskih procesov. Prepustite jim vodenje ali del postopkov iskanja in zaposlovanja novih sodelavcev. Ponujajo preverjene metode, orodja in poročila, prilagojena potrebam vaše organizacije. S tem načinom sodelovanja dobite globlje svetovanje in večjo prilagodljivost kot pri običajnih metodah iskanja kadrov.

Premestitev zaposlenih po svetu

Mednarodna mobilnost zajema izbor in premestitev zaposlenih v tuje države. Podpora vključuje logistično pomoč pred, med in po selitvi ter opravljanju delovnih nalog v tujini.

Agencija za zaposlovanje Workforce ponuja prilagojene rešitve tako za zaposlovalce kot iskalce zaposlitve. Njihove storitve vključujejo iskanje in pridobivanje novih sodelavcev, načrtovanje kariere in iskanje zaposlitve, prilagojeno kadrovanje za trajnostno rast, celovite kadrovske storitve in pravno podporo, podporo pri hitrih zaposlitvah, outsourcing procesov iskanja in pridobivanja kadrov ter premestitev zaposlenih po svetu. Z njihovo strokovnostjo in prilagodljivostjo lahko podjetja in iskalci zaposlitve hitro in učinkovito dosežejo svoje cilje.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *