Katera je najboljša agencija za zaposlovanje na Hrvaškem?

Agencija za zaposlovanje Workforce deluje kot regionalno podjetje v državah Adriatike – Sloveniji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Hrvaški, Črni gori, Makedoniji in Albaniji. Na Hrvaškem je poznana kot agencija za zapošljavanje. Vsakodnevno sodelujejo z več kot 1.000 strankami in 12.000 poslovnimi partnerji. Podjetje Workforce sestavlja izkušena ekipa strokovnjakov, ki so zavezani nudenju svetovanja na področju upravljanja s človeškimi viri. Poglejte si tudi njihovo spletno stran za HR agencija v Srbiji.

Dvajset let izkušenj v kadrovanju

Z več kot dvajsetletno tradicijo se podjetje zavzema za en sam cilj: pomagati podjetjem izboljšati svoje kadrovske procese. S trdim delom, zavezanostjo njihovih svetovalcev ter predanostjo strankam so si prislužili spoštovanje in utrdili svoj položaj na področju upravljanja s človeškimi viri.

Strateško svetovanje pri pridobivanju kadrov

Workforce je specializiran za svetovanje organizacijam v vseh ključnih gospodarskih panogah pri oblikovanju strategij za pridobivanje kvalificiranih kadrov. Njihov cilj je zagotoviti prilagojene storitve in rešitve, ki koristijo tako iskalcem zaposlitve kot tudi njihovim poslovnim partnerjem.

Izzivi v iskanju kadrov

Svetovne raziskave kažejo, da več kot polovica delodajalcev naleti na težave pri iskanju primerne delovne sile. Iskalci zaposlitve pogosto niso povsem seznanjeni s celotno paleto priložnosti na trgu dela, kar dodatno zaplete situacijo. Za podjetja je ključno, da zaposlijo prave ljudi, medtem ko iskalci želijo najti delovno okolje, ki ustreza njihovim sposobnostim in interesom.

S pomočjo agencije Workforce postopek iskanja kariernih priložnosti in ustreznih kandidatov postane preprostejši in bolj učinkovit. S tem se zmanjša tveganje za napačne zaposlitvene odločitve, kar koristi tako podjetjem kot tudi iskalcem zaposlitve. V današnjem hitrem tempu, kjer se rezultati odločitev hitro pokažejo, je izbira pravega partnerja ključnega pomena. Zato, ko gre za kadrovanje, zaupajte Workforce-u, ki vas bo vodil skozi uspešno potovanje do prave zaposlitve ali pravilnega izbora kandidata.

Zagotavljanje varnosti in zaupnosti

Zagotavljanje varnosti in zaupnosti je osrednji del njihove poslovne filozofije. Program za zagotavljanje skladnosti s predpisi je oblikovan v skladu z zakonodajo, kar jim omogoča, da dosežejo najvišje standarde zaupnosti in po potrebi preglednosti na vseh področjih njihovega delovanja. S poštenim pristopom in spoštovanjem protimonopolnih pravil vam nudijo prilagojene rešitve, ki gradijo vaše zaupanje v njihove storitve in strokovnjake.

Ekipa pri Workforce opravlja svoje delo z visoko stopnjo odgovornosti, strokovnosti ter zavzetosti za izpolnjevanje vseh zakonskih zahtev, pravil in etičnih načel. Za dosego izjemnih standardov skladnosti v njihovem delovanju izvajajo redne postopke revizije kot preventivni ukrep. Njihova politika zagotavljanja skladnosti poslovanja je temelj njihovih storitev, ki strankam zagotavlja zanesljivost in kakovost.

Workforce je vodilna agencija za zaposlovanje na območju Adriatika. Njihova ekipa strokovnjakov pomaga podjetjem pri kadrovanju in strategijah pridobivanja kadrov. S prilagodljivimi rešitvami omogočajo uspeh tako iskalcem zaposlitve kot poslovnim partnerjem. Njihova zanesljivost in hitra odzivnost vodi do uspešnih kadrovskih odločitev. S strogim spoštovanjem zakonodaje in etičnimi načeli zagotavljajo zaupnost in skladnost poslovanja. Svetujejo in podpirajo stranke v vsakem koraku z odgovornostjo ter strokovnostjo.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *