Kako je Staši pomagalo študentsko delo pri zaposlitvi v Valjevu

V študentskih letih sem vsako poleto opravljala počitniško delo. To ni bilo zgolj zaradi pridobivanja dodatnih financ, temveč predvsem zaradi prepoznavanja vrednosti pridobivanja praktičnih izkušenj, ki bi mi lahko pomagale oblikovati moje prihodnje poklicno poti. Na strani omladinska zadruga Valjevo sem vsako poletje uspela najti študentsko delo, ki mi je nudilo priložnost za sodelovanje z različnimi podjetji. To mi je omogočilo, da sem raziskovala različne vidike poslovnega sveta in hkrati pridobivala neprecenljive izkušnje, ki jih šolske učilnice preprosto ne morejo ponuditi.

Po zaključku študija sem bila pripravljena na vstop v trg dela kot mlada inženirka, vendar sem bila hkrati tudi zaskrbljena, kako se lotiti tega prelomnega koraka. Med iskanjem informacij o možnostih za zaposlitev sem se spomnila prijateljice, ki mi je omenila agencijo za zapošljavanje Workforce. Odločila sem se, da preverim njihove storitve.

Ko sem se vpisala v njihovo bazo iskalcev zaposlitve, sem hitro prejela povabilo na prvi razgovor. Ta izkušnja se je že na začetku izkazala kot zelo pozitivna, saj sem začutila, da imam zdaj ob sebi strokovnjake, ki razumejo moje interese, želje in potrebe.

S pomočjo kadrovske agencije sem se odločila, da bom postala bolj proaktivna pri iskanju svoje prve zaposlitve. Redno so me obveščali o različnih odprtih delovnih mestih, ki bi lahko ustrezala mojim kvalifikacijam in interesom. Prav tako so mi nudili dragocene nasvete za uspešno pripravo na razgovore in pridobivanje zaposlitve. Ta nesebična podpora mi je dala potrebno samozavest, da sem se lahko spopadla z izzivi iskanja zaposlitve.

Po več mesecih intenzivnega iskanja se je končno pojavila priložnost, ki se je zdela kot popolno ujemanje. Delovno mesto ni le zahtevalo večino mojega znanja s področja ekonomije, temveč tudi ponujalo konkurenčno plačilo in izjemno priložnost za razvoj kariere.

Poleg tega, da sem našla zaposlitev, sem skozi to izkušnjo pridobila tudi neprecenljive veščine in znanje o iskanju zaposlitve. Razumem, da je ta korak le začetek moje poti, a sem hvaležna, da sem imela ob sebi strokovno ekipo. Moja izkušnja s kadrovsko agencijo je bila izjemno pozitivna in toplo jo priporočam vsakemu iskalcu zaposlitve, ki išče ne le delo, temveč tudi strokovno vodstvo in podporo na svoji karierni poti.

KADROVSKA AGENCIJA WORKFORCE

V kadrovski agenciji Workforce razumejo, da je prehod na trg dela lahko velik izziv. Zato so tukaj, da vam pomagajo premostiti to vrzel po celotni Adria regiji. Preverite tudi odprta prosta delovna mesta v Sloveniji.

agencija za zaposlovanje Workforce

Če želite tudi vi izkoristiti svoj potencial in najti svojo prvo zaposlitev s pomočjo agencije, se vpišite v bazo iskalcev zaposlitve ali stopite v stik z njimi. Skupaj boste oblikovali pot, ki vas bo pripeljala do želenega kariernega uspeha.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *