Kako deluje progresija?

Se tudi vi sprašujete na kakšen način deluje progresija? V nadaljevanju vam bomo predstavili podrobne informacije o delovanju progresije. S klikom na progresija si lahko ogledate splošne informacije o tem, kaj progresija je in kdo lahko progresijo izvaja.

Kako deluje progresija?

Progresija deluje v osredotočenem hipnočitnem stanju. Pravzaprav gre za povsem naraveno stanje, ki bi ga lahko primerjali sanjarjenju. S pomočjo izkušenega terapevta se boste med samim postopkom vsega zavedali. Namen delovanja progresije je pogled v svojo prihodnost. Raziskujete lahko svoje življenje čez 5 let, 10 let ali celo več desetledji naprej.

Glede na vaše cilje lahko raziskujete svoje alternativne življenske poti in si tako pomagate pri odločitvah v vašem življenju. Če razmišljate o menjavi službe in ne veste, kaj bo to pomenilo za vašo nadaljno življenje vam predlagamo, da se s pomočjo učinkovitega delovanja progresije prepričate o vašem življenju v primeru menjave službe in poteku vašega življenja v kolikor se za menjavo službe ne odločite.

Mnogi delovanje progresije opisujejo kot občutek izjemne notranje moču, motiviranosti in visoke samozavesti.

Sam postopek delovanja progresije je izredno koristen tudi za vse, ki želite razviti svoje ideje na kreativen način. Klienti pogosto omenjajo, da jim to znanje omogoča hitrejšo uresničitev pozitivnih stvari, ki jih vizualizirajo na seansah, kot so pričakovali. Prijetno so presenečeni nad hitrostjo sprememb.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *