Isotonic

Isotonic ali izotonik je odličen napitek, ki vam ga bomo predstavili v nadaljevanju današnjega članka. Če želite izvedeti več informacij o tej tekočini, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. Zagotovo boste v nadaljevanju izvedeli veliko novih in zanimivih podatkov ter informacij! 

Radler Isotonic 0.0

Že na začetku tokratnega članka moramo poudariti, da je Isotonic krajše ime za Radler 0.0 s prav posebnim okusom. Gre namreč za mešano pijačo, v kateri se prepleta brezalkoholno pivo in osvežilna pijača s sadnimi sokovi z okusom limone. Na tem mestu moramo poudariti tudi to, da so tekočini dodali še minerale cinka, magnezija in vitaminov B. Kot zanimivost naj omenimo še to, da so to pivo razvili skupaj z nogometaši Nogometne zveze Slovenije. To pa je tudi eden izmed glavnih razlogov, da je namenjen predvsem za regeneracijo po intenzivnem profesionalnem ali pa rekreativnem športu. V tistem času namreč človeško telo potrebuje osvežitev z nekoliko manj sladkorja in več dodanimi minerali ter vitamini. V nadaljevanju pa vam bomo predstavili temeljne sestavine, brez katerih ta brezalkoholni Isotonic ne bi bil tako zelo okusen. 

Radler Isotonic 0.0

Prva in hkrati tudi najbolj pomembna sestavina je brezalkoholno svetlo pivo (zvarjeno iz 50 % – vode, ječmenovega slada, ječmena, hmeljnega ekstrakta). Med ključnimi sestavinami pa je tudi osvežilna pijača 50 % (voda, fruktozni sirup, zgoščen sok limon (2,7%), zgoščen sok pomaranč (1,5%), zgoščena sokova limet in acerole (0,6%), ogljikov dioksid, koncentriran limonin izvleček, magnezijeve karbonate, naravne arome limone z drugimi naravnimi aromami, cinkov laktat, nekatere vitamine (niacin,  tiamin, vitamin B12) in še stabilizator (gumi iz zrn rožičevca). Kot smo že omenili, je Isotonic brezalkoholna pijača in vsebuje 4,5 % sadni delež.

Barva in lastnosti

Če boste to tekočino prelili v steklen kozarec, boste opazili, da je njegova barva svetlo rumena in tudi nekoliko motna. To je namreč posledica nekoliko višjega deleža sadnih sokov, ki jih vsebuje ta tekočina. Verjetno veste, da velja ta pijača za eno izmed najbolj osvežilnih napitkov. Ravno iz tega razloga ta pijača ne sme manjkati ob druženju s prijatelji, gledanju nogometne tekme in na praznovanju vašega rojstnega dne. Vedite, da se bodo vaši gostje z veseljem odžejali s to okusno in osvežilno pijačo.

Isotonic v kozarcu

Nekateri so namreč bolj navdušeni nad brezalkoholnimi pijačami, med tem ko drugi prisegajo na alkohol. Zato pa je še toliko bolj pomembno, da imate na voljo tako alkoholne kot tudi brezalkoholne pijače. Pred uživanjem Isotonic pivo primerno ohladite, prelijte ga iz pločevinke v steklen kozarec, ga povohajte in si ga privoščite. Prepričani smo, da bo vsak požirek tega okusnega napitka zares nekaj posebnega, zato ga okusite tudi vi. 

Spletna trgovina Rundasekunda

Sporočamo vam, da lahko Isotonic Radler in še nekatere druge alkoholne ter brezalkoholne pijače kupite v različnih živilskih trgovinah po celotni Sloveniji. Poleg tega lahko to tekočino naročite tudi v gostilni, baru, restavraciji in še kje drugje. Sedaj vas obveščamo tudi, da lahko pločevinke tega napitka naročite kar preko spleta. Ja, prav ste prebrali! Gre za nakup, ki je lahko izredno hiter in enostaven. Vse kar morate storiti je, da izberete vaše želene izdelke in z njimi napolnite nakupovalno košarico. Potem vpišete le še svoje osebne podatke z naslovom, kamor vam bodo v roku od 1 do 3 dni dostavili paket. To lahko storite že sedaj. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in že v naslednjem trenutku se boste znašli v spletni trgovini Rundasekunda. 

Rundasekunda

Nič več ne odlašajte in opravite nakup čim prej. Napolnite svoj hladilnik z osvežilnimi pijačami in tako privoščite  sebi in svojim najbližjim le najboljše. Skupaj se odžejajte ob družabnih igrah ali dolgih večernih pogovorih. Verjamemo, da bo pivo vaša najboljša družba poleg prijateljev. Pa na zdravje!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *