Heineken karton

Heineken karton je velik paket, v katerem boste prejeli 24 enot (po 0,5 litra ali 0,33 litra piva). Naročite ga lahko v spletni trgovini Rundasekunda. Za vas pa so pripravili še veliko drugih pijač. V omenjeni spletni trgovini se ukvarjajo tudi s prodajo točilnih aparatov za pivo, ki so v zadnjem času pravi prodajni hit. Poleg tega lahko pri njih naročite tudi nepogrešljive pripomočke za pivo, kot so kozarci in podstavki. 

Heineken karton

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo na kratko predstavili še nekaj osnovnih informacij o Heineken pivu, ki je svetovno poznano. Vljudno vabljeni, da nadaljujete z branjem. 

Zvarjeno iz 100 % naravnih sestavin

Heineken je svetlo pivo, ki vsebuje 5,0 % alkohola. Gre za izredno osvežilno premium lager pivo, ki ga varijo s ponosom. Ali veste, da je zvarjeno iz 100 % naravnih sestavin? To pa so voda, hmelj in ječmen. V času zorjenja originalne A-kvasovke prispevajo h končnemu karakterju piva. Zanj pa je značilen odličen okus. Ta je uravnotežen in vsebuje nežne sadne arome.

Kakovost na prvem mestu že od 1873

To pivo je ustvaril Gerard, ki je začel variti že leta 1873. Še danes, kar štiri generacije kasneje, se je ohranila družinska ljubezen do varjenja. Poleg tega pa njihova kakovost omogoča, da potrošniki iz 129 držav sveta še vedno uživajo ob pitju te edinstvene pijače. 

Obvezen udeleženec vseh zabav

Kjerkoli že boste ali ste, vam svetujemo, da izkusite in uživate v kančku prefinjenosti s hladno pločevinko omenjenega piva. V kolikor boste organizirali kakšno zabavo, pa vam priporočamo, da priskrbite Heineken karton. Pivo bo prineslo osvežujoč okus, ki mu svetloba in zrak ne prideta do živega. Pločevinasta embalaža namreč ohranja uravnoteženo bogat okus, čudovito zlato rumeno barvo in osvežujočo čistost. 

Povabite svoje prijatelje in skupaj si oglejte napeto nogometno tekmo. »Za nazdravit« pa priskrbite omenjeno pivo, ki vas bo še bolj spodbudilo k navijanju. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in naročite svoj Heineken karton še danes!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *