Heineken 0,33 cena

Heineken 0,33 cena je aktualna tematika za vse tiste, ki želijo opraviti nakup Heineken pločevinke (v kateri je 0,33l piva) ali večjega paketa pločevink in jih zanima cena. Če bi tudi vi želeli izvedeti ceno in še nekaj najbolj osnovnih informacij o tej okusni pijači oziroma o Heineken 0,33 cena, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Heineken 0,33 cena

Heineken 0,33 cena štirih enot v enem paketu znaša v spletni trgovini Rundasekunda le 23,99 evrov. To pasterizirano svetlo pivo vsebuje 5,0 % alkohola in je zvarjeno iz 100 % naravnih sestavin (voda, hmelj, ječmen). V času zorjenja originalne A Heineken kvasovke pripomorejo h končnemu karakterju piva, za katerega je značilen predvsem izredno uravnotežen okus ter nežne sadne arome. Verjetno veste, da ima Heineken pivo že dolgo tradicijo, saj so ga začeli variti že davnega leta 1873. Tudi danes, štiri generacije kasneje, družinska kakovost omogoča, da potrošniki iz 192 držav sveta še vedno tako zelo uživajo ob pitju te specialne pijače.

Kjerkoli in kadarkoli

Kjerkoli že boste, vam predlagamo, da izkusite in uživate v kančku prefinjenosti s hladno pločevinko. Ta pijača prinaša osvežujoč okus, ki mu niti svetloba niti zrak ne prideta do živega. Pločevinka namreč ohranja uravnoteženo bogat okus, osvežujočo čistost in pa čudovito zlato rumeno barvo. Predlagamo vam, da pred zaužitjem tekočino prelijete iz pločevinke v kozarec, krigl oziroma vrč, saj bo tako lahko sprostila vse svoje arome. Za še boljšo pivsko izkušnjo pa pivo pred uživanjem tudi povohajte.

Heineken 0,33 24 X 0,33

Za še več informacij o tem pivu pa vam predlagamo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis. Že v naslednjem trenutku se boste znašli na spletni strani Rundasekunda, kjer so za vas pripravili široko ponudbo piva Heineken in ostalih (Laško, Union idr.). Storite to še danes in se osvežite z okusno pijačo, ki ne sme manjkati ob gledanju nogometnih tekem!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *