Grelnik rok

Grelnik rok vam lahko zagotovi toplo povsod! Ne verjamete? Potem je skrajni čas, da opravite nakup kvalitetnega, mehkega in predvsem toplega grelnika rok. Slednjega lahko naročite v spletni trgovini Pingo shop.

Grelnik rok

V nadaljevanju današnjega članka vam bomo na kratko predstavili omenjeni grelnik rok, ki je nepogrešljiv pripomoček ob mrzlih večerih. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Hitro in preprosto ogrejte svoje roke

Verjamemo, da ste se tudi vi že kdaj z jesensko-zimskega sprehoda vrnili čisto premraženi. Morda pa vas je celo ujel sneg in tako še dodatno poskrbel za mrzel občutek. Doma ste hitro skočili pod vročo prho, vendar pa vas kljub veliki količini vroča voda ni dovolj ogrela. Na tem mestu vam predstavljamo rešitev, ki bo poskrbela, da nikoli več ne boste premraženi. To je mehak in predvsem udoben grelec rok, ki bo poskrbel, da boste od prijetni toploti povsod, kamor se boste odpravili.

grelnik rok

Grelnik naravnost očara že s svojim simpatičnim videzom, na voljo pa je živalski motiv v roza ali sivi barvi. Njegovo notranjost sestavlja pralna blazina, in sicer z izvlečnimi grelnimi vložki. Ta pripomoček lahko napolnite izredno enostavno. Na voljo sta dva načina, in sicer preko USB kabla (1,5 metra dolžine) ali pa preko polnilne postaje (power bank). Ker je ta pripomoček ravno pravšnje velikosti, ga lahko brez težav vzamete s sabo na počitnice ali različna potovanja. Nekateri ga celo uporabljajo kot vzglavnik, saj je tako zelo mehek in udoben na otip.

Nepogrešljiv v zimskih dneh

Da boste tudi vi prijetno toploto imeli povsod, kamor se boste odpravili, vam svetujemo, da še danes naročite svoj grelnik rok. Zagotavljamo vam, da boste nad njegovim delovanjem pozitivno presenečeni. Nazadnje naj vas še spomnimo, da je lahko ta izdelek odlično darilo za prihajajoče novembrske in decembrske dni. Hitro kliknite na zgornji odebeljeni napis in opravite naročilo še danes. Paket vam bodo brezplačno dostavili na dom v najkrajšem možnem času.


Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *