Enokrilna vrata

Enokrilna vrata so namenjena osebnim prehodom. V današjem članku bomo podrobneje pregledali enokrilna vrata. Kakšne so standardne dimenzije na trgu in načini odpiranja. Ne pozabite, da smo vam za vsa dodatna vprašanja o enokrilnih vratih in ostali tematiki na voljo pod komentarji, kjer nam lahko zaupate svoje izkušnje ali mnenja o enokrilnih vratih. V kolikor imate dodatna vprašanja nam jih prav tako zaupajte v komentarju.

Enokrilna vrata lahko izbiramo v širini od enega do 1.5 m. Na razpolago so nam z različnimi možnostmi odpiranja. Lahko izbiramo med 90 stopinjskim odpiranjem, ka usmerimo tako da vrata odpiramo ali zapiramo. Enokrilna vrata pa lahko delujejo tudi tako, da imajo kot odpiranja 90 stopinj. Tako jih lahko ne glede na vaš položaj odprete ali zaprete.

Na spletni strani podjetja sonart smo našli tabelo o standardnih dimenzijah enokrilnih vrat (cm). Najmanjša enokrilna vrata tako merijo v višino 63 cm in v širino 100 cm.

Največji model s katerim razpolagajo v podjetju pa je po njihovih navedbah visok 203 cm in širok 100 cm.

Enokrilna vrata
MINOLTA DIGITAL CAMERA

Vabimo vas, da si ogledate tudi naš najbolj bran članek o preteklem letu z naslovom izdelava spletnih strani cenik ali pa si ogledate nekaj o optimizaciji spletnih strani!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *