ELEKTRIČNA MESTNA KOLESA

Eleketrična mesta kolesa so poleg električnih skirojev eno izmed mestnih prevoznih sredstev, ki so v zadnjih dveh letih v največjem porastu. Ljudje se za nakup električnega kolesa odločajo zaradi številnih prednosti, ki jim kolo tem primeru ponuja. V nadaljevanju našega članka bomo pregledali katero mestno kolo vam nudi dobre vozne lastnosti in ima dolgo življensko dobo.

ELEKTRIČNA MESTNA KOLESA

Električna mestna kolesa nam omogočjo hitro mobilnost med različnimi točkami. V največjih mestih, kot je naprimer Ljubljana, Celje in Maribor, boste za pot z avtom porabili veliko več časa, v primerjavi z električnim kolesom. Prav tako se boste izognili različnim preglavicam, kot je izkanje parkirnega mesta. Zagotovo pa boste nekaj denarja prišparali tudi pri plačilu parkirnine.

ELEKTRIČNA MESTNA KOLESA GIANT

V široki ponudbi različnih električnih koles, se zagotovo tudi sami sprašujete kaj je najboljša izbira. Predlagamo vam, da za mestne potrebe ne izberete najcenejših modelov. V kolikor niste ljubitelji “znamk” se izognite dragim “brendom”. Za vas smo izbrali električna mestna kolesa Giant, ki vam nudijo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Cena njihovih mestnih koles na električni pogon se giblje od 2399 do 2899 €. Prepričani smo, da boste v trgovini lahko dobili tudi nekaj dodatnega popusta.

Vsa električna mestna kolesa znamke Giant vam ponujejo pomoč do 25 kilometrov na uro. Giant je znan po tem, da ima ene izmed najkvalitetnejših baterij. Njihova največja kapaciteta vam omogoča vožnjo do kar 130 kilometrov.

Električna mestna kolesa Giant so znana tudi po hitrem povnjenju. V kar 60 minutah se lahko baterija napolni za kar 40 %. Odlično kaj ne?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *