Ekološki hidrolat žajblja

Ekološki hidrolat žajblja vsebuje zdravilne učinkovine, ki optimalno pomagajo pri negi problematične, mastne ali aknaste kože. Ste ga že preizkusili? Če vaš odgovor ni pritrdilen, potem vam svetujemo, da ekološki hidrolat žajblja preizkusite čim prej. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o tem izdelku. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Cvetna vodica

Ekološki hidrolat žajblja lahko kupite v obliki cvetne vodice, ki ima precej širok spekter delovanja. Kot smo že omenili, zdravilno učinkuje na mastni, aknasti in na splošno problematični koži. Slednjo namreč ščiti, neguje in vlaži. Poleg tega vam sporočamo še to, da izdelek lahko nadomesti antibiotik. Žajbelj vsebuje več kot 60 učinkovin, ki imajo zdravilno delovanje, poleg tega pa med seboj delujejo tudi sinergično. Med njimi so glavne naslednje učinkovine: alfa in beta tujona,  limonene+18, cineol,  kamfor,  kamfen, alfa pinen, borneol, beta pinena, alfa humulen ter viridiflorol.

Ekološki hidrolat žajblja

Kako se ekološki hidrolat žajblja uporablja

Sedaj pa naj vam na kratko predstavimo še postopek, kako se ekološki hidrolat žajblja uporablja. Namenjen je za notranjo ali zunanjo uporabo. Te tekočine pa praviloma ni potrebno redčiti. Uporablja se lahko vsak dan (večkrat). Pa naj vam predstavimo, kakšna je zunanja uporaba tega hidrolata. Uporablja se kot tonik za mastno lasišče. V tem primeru namreč preprečuje razmnoževanje glivic in bakterij na lasišču, uravnava delovanje žlez lojnic ter obenem preprečuje vnetja in srbenje lasišča. Uporablja se tudi kot tonik za obraz – pri mastni ter aknasti koži. Zaradi svoje vodne baze lahko prodre globoko v kožo in močno protivnetno deluje na vse njene plasti. To tekočino je potrebno nanesti na direktno na kožo in pustiti, da ga vpije (2-3x na dan). Nanašate ga lahko z vato ali pa z manjšo razpršilko po umivanju. Na lasišče pa ga je potrebno vtreti s krožnimi gibi, potem pa ga sprati z vodo.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *