Dvokrilna vrata

Dvokrilna vrata lahko najdemo na vsakem koraku našega življena. V kolikor se zanimate za nakup, morate preveriti naslednje stvari.

Dvokrilna vrata lahko tako kot ostala vrada najdemo v različnih velikosti, barvah… Največkrat jih uporabljamo za vstop ali iztop iz ograjenega prostora. To so lahko otroška igrišča, različni objekti (bazeni, industrijski objekti, zunanja skladišča, savne…)

Dvokrilna vrata imajo različne možnosti odpiranje. Predlagamo vam, da pred nakupom natančno določite v katero smer želite, da se bodo vaša dvokrinlna vrata odpirala. Možnost odpiranja je lahko namreč 90 ali 180 stopinj.

Vsa “manjša” dvokrilna vrata lahko odpiramo ročno in nimajo vgrajenega avtomatskega sistema. Njihova višina se začne od 63 cm in sega vse do 253 cm.

Dvokrilne vrate so v skladu z varnostnimi predpisi EU. Elektromotorizirana vrata zadovoljujejo varnostne zahteve po standardih CE 89/106/EC in EN 13241-1.

Za vse dodatne informacije se obrnite na podjetje Sonart, kjer so strokovnjaki pri svetovanju in montaži različnih ograj in vrat.

V kolikor vam je bil članek zanimiv vas vabimo, da si ogledate tudi naš najbolj obiskan članek v preteklem letu z naslovom izdelava spletnih strani cenik, ter našo najbolj obiskano stran o optimizaciji spletnih strani!

Dvokrilna vrata
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *