Dušilci za puške

Dušilci za puške, ki jih lahko naročite preko spletne trgovine Maxairsoft, vam bomo predstavili v nadaljevanju današnjega članka. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Dušilec z levim 14mm- CCW in desnim 14mm+ CW navojem

Najprej vam želimo predstaviti airsoft repliko dušilca z levim 14mm- CCW in desnim 14mm+ CW navojem. Ta dušilec je polnjen s peno. Preizkus tega izdelka, vključno z vsemi meritvami, pa so opravili na naključnem izdelku in ni kopiran iz paketa ali katerega koli drugega spletnega mesta. Njegova barva je črna, zanj pa boste odšteli 14,90 evrov. Naj še omenimo, da njegova dolžina meri 100mm, premer pa je 35 mm. Če se boste odločili za nakup na omenjeni spletni trgovini, boste prejeli ob tem še 0,75 točk v vrednosti 0,75 evrov. 

AE Dušilci za puške

AAC dušilec

Če pa vas zanimajo še bolj kvalitetni dušilci za puške, potem vam svetujemo, da izberete repliko dušilca AAC s priloženim SCAR/M4 razbijalom plamena. Pritrdi se na razbijalo plamena na repliki. Narejen pa je tako, da se z le nekaj zasuki namesti ali sname iz replike. Z uporabo priloženega razbijala plamena se lahko pritrdi na vsako repliko s 14mm- navojem na cevi. Če so tudi za vas zanimivi omenjeni dušilci za puške, vam svetujemo, da se odločite za nakup. Za en dušilec boste v spletni trgovini Maxairsoft odšteli 29,90 evrov. Ob nakupu pa boste prejeli še 1,50 točk v vrednosti 1,50 evrov. 

AAC Dušilci za puške

KAC QD

Nazadnje pa vam predstavljamo še repliko dušilca KAC QD, s priloženim M4 razbijalom plamena. Ta se pritrdi na M4 razbijalo plamena na repliki. Narejen pa je tako, da se z eno potezo namesti ali sname iz replike. Z uporabo priloženega razbijala plamena tipa M4 se lahko pritrdi na vsako repliko z 14mm- navojem na cevi.

KAC Dušilci za puške

Gre za izdelek, za katerega boste odšteli 44,90 evrov. Ob nakupu pa boste prejeli še 2,25 točk. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *