Dogo

Dogo je ime za znano turško podjetje, ki so ga ustanovili leta 2006, in sicer v mestu Izmir. Znani so zato, ker jim je kot prvim uspelo na čevlje natisniti kreativne potiske, ki so izredno aktualni še danes. Tekom vseh teh let je znamka dosegla ogromen arhiv, v katerem hranijo več kot 5000 originalnih vzorcev. Slednji so narejeni za čevlje, torbe, oblačila in celo za izdelke za notranjo opremo doma. Vedite, da so Dogo izdelki zelo moderni in predvsem zelo nosljivi. 

Dogo

V nadaljevanju članka vam bomo predstavili še več podatkov o omenjenem podjetju. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Dogo škornji

V podjetju Dogo je zaposlena skupina ustvarjalnih umov, ki so odvisni od dizajna in barv. Odlično so motivirani s srečo in zadovoljstvom strank, kar pa jih je pripeljalo tudi do renomeja, ki ga imajo še danes. V spletni trgovini Izstopaj.si se ukvarjajo tudi s prodajo teh izdelkov. Med njimi so škornji na zadrgo Dogo, ki so potiskani z ročno narejenimi unikatnimi dizajnerskimi slikami. To obuvalo je izjemno mehko, udobno in več kot odličen za jesenski letni čas. 

Dogo škornji

Dogo Music on world off

Potiskani škornji na zadrgo (Music on world off) za punce in ženske so idealni za pomladno, jesensko ali zimsko vreme. Ob strani imajo tudi zadrgo, ki pripomore k lažjemu in hitrejšemu obuvanju. Škornji so potiskani v »norih«, unikatnih potiskih, zato sta skoraj vedno levi in desni čevelj malce drugačna. Imajo tudi toplo tekstilno podlogo, ki je mehka, kot flis. Naj poudarimo, da je tudi sintetično usnje izjemno mehko in prijetno za nošenje. Če pa želite škornje še dodatno podložiti, vam svetujemo, da vstavite volnen vložek. Za omenjeno obutev boste v spletni trgovini Izstopaj.si odšteli samo 119 evrov. Gre namreč za akcijsko ceno, saj je njihova cena drugače 170 evrov. 

Dogo Music on world off

Ne čakajte več in si zagotovite svoj par še danes! Zagotavljamo vam, da boste nad nakupom navdušeni in predvsem izredno zadovoljni.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *