Demar Mammut

Demar Mammut je znamka oziroma model odličnih zimsko – dežnih škornjev, ki vsebujejo volnen vložek. Gre za lahek škorenj kot Crocs, ki imajo toplo izolacijo do -30°C. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o tem kvalitetnem obuvalu – Demar Mammut. Če želite izvedeti več informacij o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Demar Mammut

Škornji z volnenim vložkom Demar Mammut

Škornji z volnenim vložkom Demar Mammut lahko naročite v spletni trgovini Izstopaj.si. Tam so za vas pripravili različne barve ter številke (22-35) tega obuvala, v katerem vaš otrok ne bo moker. Kot smo že omenili, gre za zelo udoben, lahek in predvsem kvaliteten čevelj. Slednji ima odstranljiv vložek iz 100 % volne in je zaradi tega tudi odlično toplotno izoliran. Za to, da se vložek ne snema in mečka v škornju, je dobro pritrjen z ježkom na vrhu. Narejene je iz Eva materiala, ki pa oblaži sunke od zunaj! Naj poudarimo, da se material ne trga, niti ne poka in je izredno elastičen. Na vrhu je pritrjeno blago iz najlona z reflektivnimi črtami in še vrvico za zategovanje. Najboljše je to, da se material ne trga ali poka in je izredno elastičen. Ne vsebuje niklja in kadmija in je izdelan v EU. Obuvalo je popolnoma primerno za nošenje v zimskem času, saj ima tudi nedrsen in fleksibilen podplat. Cene tega izdelka so dostopne za vsak žep. Za omenjeni model škornja boste tako odšteli le 25 evrov, kar se resnično izplača. 

Škornji z volnenim vložkom Demar Mammut

Linija dežnih in zimskih škornjev

Nazadnje naj omenimo še to, da podjetje Demar že vrsto let izdeluje funkcionalno, kvalitetno obutev. Njihova otroška linija je sestavljena iz dežnih in zimskih škornjem. V osnovi izdelujejo obutev, ki je primerna za ribiče in predvsem gozdarje. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in si oglejte ponudbo, ki so jo pripravili za vas. Zagotovo boste zadovoljni z nakupom!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *