Clio i feel Slovenia

Clio i feel Slovenia je ime za omejeno serijo avtomobilov znamke Renaul (model Clio), ki je namenjen samo za slovenski trg, vendar pa ni številčno omejen. Clio i feel Slovenia torej predstavlja resnično ekskluzivno omejeno serijo vozil, ki so narejeni samo v Sloveniji in samo za slovenske kupce. Ta vozila so namenjena tudi vsem tistim, ki si želijo imeti avtomobil z vsem, kar imajo veliki.

Clio I feel Slovenia

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več zanimivih informacij o tej tematiki. Prijazno vabljeni, da nadaljujete z branjem. Zagotavljamo vam, da boste izvedeli veliko koristnih in novih informacij o avtomobilu!

Prihaja nova serija I Feel Slovenia

Ali veste, da je i feel Slovenia zelo močna in predvsem ponosna blagovna znamka? Slednja je v svojem bistvu združila lepote slovenske narave, tradicionalno »identiteto« in še vse dobre vrline Slovencev. Ravno iz teh pozitivnih elementov so jo v Renaultu takoj povezali s tem, na kar so ponosni pri izdelavi vozil Renault Clio, in sicer v novomeškem Revozu. Najverjetneje ste že zagotovo zasledili, da je omenjeni avtomobil najbolj pogost na slovenskih cestah. Za slovenske kupce pa ima še posebej bogato in specifično serijsko opremo.

Tukaj ne gre zgrešiti naslednjih elementov:

-kovinska barva, zunanja ogledala v sijaj črni barvi in zatemnjena stekla na zadnji strani avtomobila,

-16« črna platišča iz lahke litine Pullsize,

-sredinski naslon za roke spredaj,

-sistem za pomoč pri parkiranju s kvalitetnimi senzorji spredaj in zadaj ter še kamero za vzvratno vožnjo,

-FULL LED prednje luči in prepoznaven svetlobni podpis,

-odlično oblazinjenje, ki je v kombinaciji s tekstilnim usnjem v različnih barvah, samodejno klimatsko napravo, R-LINKOM, multimedijskim sistemom in še ostalimi zanimivimi elementi. 

Sedaj lahko novi Renault Clio odpeljete s paketom ČISTA 5KA in še s paketom novih zimskih pnevmatik. Čista 5ka pa zajema 5 let podaljšanega jamstva, 5 let brezplačnega rednega servisa in še 1 leto brezplačnega obveznega kasko zavarovanja. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *