Cenitev vozil

Cenitev vozil že vrsto let opravljajo tudi v centru rabljenih vozil v Avtotehni VIS. Ponujajo strokovno informativno cenitev vašega jeklenega konjička. Slednjega strokovno pregleda usposobljena ekipa, ki na podlagi dejanskega stanja avtomobila, prevoženih kilometrov, servisne knjižice, nekaromboliranosti vozila ter leta izdelave določi odkupno vrednost vašega prevoznega sredstva.

Cenitev vozil

Cenitve vozil opravljajo v vseh njihovih centrih rabljenih vozil – v Ljubljani, Kranju in Škofji Loki. V omenjenem podjetju se nahajajo izkušeni cenilci, ki bodo opravili kvalitetno cenitev vozil. Vaš avtomobil bodo natančno pregledali, ocenili škodo in ob tem uredili še vse potrebne postopke z vašo izbrano zavarovalnico. Izpostaviti moramo, da so izkušeni cenilci iz omenjenega podjetja strokovno podkovani, poleg tega pa pošteno opravijo cenitev vozil. Obenem cenilci že vrsto let opravljajo tovrstno storitev, zato so izkušeni s tega področja. Cenitev vozil v Avtotehni VIS je torej preverjena storitev, ki jo lahko pri njih opravite tudi vi!

Bon v vrednosti 100 evrov za nakup zimskih gum

Ste vedeli, da ob nakupu rabljenega prevoznega sredstva podarijo še bon v vrednosti 100 evrov za nakup zimskih gum? Ja, prav ste prebrali! Gre za edinstveno priložnost, ki jo ne smete izpustiti iz rok (velja namreč le do konca oktobra). Po opravljeni cenitvi vozila se lahko odločite za prodajo ali menjavo vašega vozila.

Cenitev vozil opravite v Avtotehni VIS

V Avtotehni VIS izvajajo tudi odkup vozil vseh znamk in starosti. Pri tem nakup drugega vozila ni pogoj. Ovira ni niti to, da je vaš jekleni konjiček še vedno v lasti leasing hiše. To vozilo namreč lahko odkupijo v dogovoru z vami in leasingodajalcem. Če želite imeti drug avto, ga lahko pri njih zamenjate za novega ali za drug rabljen avto. Ponujajo izredno ugodne nakupne pogoje in možnosti financiranja ter ugodnosti pri zavarovanju vašega izbranega vozila, tako pri menjavi za nov kot tudi rabljen avto. Na voljo je tudi hitri kredit za avto. Če želite o tem izvedeti več informacij, vam svetujemo, da kontaktirate njihove strokovnjake iz Centra rabljenih vozil ali pa jim enostavno pošljete svoje vprašanje preko spletnega obrazca.

QUDAL – QUality meDAL

Na tem mestu ne smemo mimo podatka, da je Avtotehna Vis prejemnica že drugega zaporednega prestižnega odličja QUDAL – QUality meDAL. V okviru te raziskave kakovosti QUDAL – QUality meDAL, ki poteka pod okriljem švicarske organizacije ICERTIAS, so slovenski potrošniki Avtotehni Vis podelili že drugi prestižni naziv nosilca najvišje kakovosti v kategoriji: Prodaja rabljenih vozil. Na to so v podjetju izjemno ponosni. Naj še omenimo, da so v juliju 2020 slovenski avtomobilski navdušenci, potencialni kupci rabljenih vozil in vozniki, ki so nedolgo nazaj kupili rabljeno prevozno sredstvo, sodelovali v raziskavi QUDAL – QUality meDAL.

Cenitev in odkup rabljenega vozila

Ta metoda se izvaja po QUDAL® – Quality – DEEPMATM. Vprašanje, ki so ga zastavili, se je glasilo: »Navedite naziv verige SALONOV RABLJENIH VOZIL, ki po vaših osebnih izkušnjah ali izkušnjah vaših bližnjih ponuja najvišjo raven kakovosti na slovenskem trgu?« Pri tem so anketiranci svoje mnenje izrazili preko spletnega vprašalnika, brez vnaprej ponujenih odgovorov. Večina vprašanih je na odgovor odgovorila z »Avtotehna VIS«. To podjetje se je tako prepričljivo okitilo s prestižnim odličjem QUDAL za leto 2020/2021. Nosilec imenitnega naziva in hkrati tudi petih zlatih zvezdic pa je lahko le storitev, katere kakovost je v očeh potrošnikov vredna najvišje ravni zaupanja. Na kratko naj vam še predstavimo, kaj pomeni QUDAL – QUality meDAL. To je zmagovalno odličje in prestižen status, ki temelji na mednarodnih standardih švicarske organizacije ICERTIAS. Vsako odličje je opremljeno z določenim nazivom kategorije, v kateri je prejemnik nagrade prejel največje število glasov, z nazivom prejemnika odličja, letom, državo, za katero je odličje bilo izdano, s številom zvezdic (možnih je od tri do največ pet) in s tako imenovano digitalno certifikacijsko kodo. Ta omogoča potrošnikom, da se na spletu podrobneje seznanijo z lastnostmi odličja QUDAL, ki ga je podjetje prejelo.

Za več informacij pa kliknite na napis cenitev vozil (zgoraj).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *