Cenitev avtomobilske škode Celje

Cenitev avtomobilske škode Celje je aktualna tematika predvsem za vse tiste, ki želijo kvalitetno in hitro vrednotenje oziroma cenitev škode na njihovem vozilu. Če tudi vi potrebujete cenitev jeklenega konjička, vam svetujemo, da ga odpeljete v avtohišo Avtotehnika Celje. Našli jo boste na Bežigrajski cesti 13. Njihovi izkušeni cenilci bodo vaše vozilo natančno pregledali, ocenili škodo in ob tem uredili še vse potrebne postopke z vašo izbrano zavarovalnico. Na tem mestu moramo še enkrat poudariti, da so cenilci iz omenjenega podjetja izredno strokovno podkovani, poleg tega pa pošteno opravljajo preglede cenitve škode na vozilih. Cenitev avtomobilske škode Celje vključuje pregled notranjosti in zunanjega dela vozila. 

Salon rabljenih vozil v Celju

Če morda kupujete nov jekleni konjiček in ne veste, komu bi prodali starega, vam svetujemo, da ga odpeljete v salon rabljenih avtomobilov v Avtotehniko Celje. Tam vam skozi celo leto ponujajo pravo rešitev. Vaše prevozno sredstvo ocenijo in tudi odkupijo. Tako je lahko nakup novega avtomobila prijetnejši, saj lahko vse opravite na enem mestu. Že vrsto let so pooblaščeni prodajalci (in serviserji) za znamke vozil Renault, Dacia in Nissan

Salon rabljenih vozil Celje

Nadomestni deli za vaš jekleni konjiček

Poleg tega vas lahko v omenjenem podjetju oskrbijo z vsemi nadomestnimi deli za vaš jekleni konjiček, torej z originalnimi ali pa Motrio nadomestnimi deli. V njihovi dodatni ponudbi še ponujajo široko izbiro zimskih ali letnih pnevmatik. V njihovi avtohiši vam lahko uredijo tudi vse potrebne formalnosti z vašo izbrano zavarovalnico. 

Nadomestni deli za avtomobil

V kolikor so se vam ob branju tokratnega članka porajala morebitna vprašanja, vam svetujemo, da pokličete v omenjeno podjetje, in sicer na telefonsko številko: 03 426 33 00. Precej hitro odzivni pa so tudi preko elektronskega naslova: [email protected]. Odgovorili vam bodo v najkrajšem možnem času! Tudi obiščete jih lahko, saj imajo odprta vrata (prodaja) vsak delovni dan v tednu, med 9. in 17. uro. Za še več informacij pa lahko kliknete na zgornji napis – cenitev avtomobilske škode Celje. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *