CELOSTNA TERAPIJA

CELOSTNA TERAPIJA

Celostna terapija je terapija, ki vključuje celostni pristop obravnave, z njo pa dosežemo učinkovite rezultate. Terapija upošteva razlike med posamezniki in ne poenostavlja ali posplošuje, temveč dojema vsakega posameznika kot edinstveno in kompleksno bitje. Celostna terapija temelji na zdravljenju vzrokov bolezni ali stanja in ne na zdravljenju simptomov, ki se izražajo. Celostna terapija je postavljena na različnih metodah in načinih, ki se med sabo dopolnjujejo.

Nekateri izmed najpogostejših načinov so Karmična diagnostika, Šamansko zdravljenje, Duhovni vodniki in Spremenjeno stanje. S celostno terapijo preidemo iz zavednega v nezavedno in tako odkrivamo podzavest, bolezenske blokade, pregledujemo čakre, energijska stanja in preprečujemo fobije. S terapijo se posvetimo sprava intuitivnemu iskanju vzroka vašega obiska, nato pa se postopimo področja, ki vam dela težave pri uresničitvi vaših ciljev in potencialov.

Ta pristop omogoča intuitivno diagnostiko in vpogled v človekovo življenjsko energijo, njegovo fizično stanje … Pri samem procesu celostne terapije se poslužujemo tudi hipnoterapije, kjer posameznika napolnimo z novo energijo, zaupanjem in ga obvarujemo strahov. Telo na ta način uravnovesimo, rešimo ga nemirnega uma in ga fizično očistimo.

Cilj celostne obravnave človeka je povrnitev zdrave samozavesti oz. transformacija samozavesti. Celostna terapija traja približno sto minut, vendar se s časom, ko se naše psihofizično stanje uravnovesi in stabilizira, skrajša na šestdesetminutno terapijo. Glavna naloga je, da se posamezniku vgradi samokontrola in občutek, da zmore sam, saj bo le tako posameznik v življenju uspešen in bo živel zdravo, polno in čustveno uravnoteženo življenje.

celostna terapija
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *