Bubble bite

Bubble bite je prva naravna slovenska zaščitna krema, ki bo (predvsem v vročih poletnih dneh) poskrbela za vašo zaščito kože pred piki insektov. Ta krema namreč na prav poseben način poskrbi za nevidni ščit na vaši koži. Tako zagotovi 100 % zaščito pred piki komarjev ter ostalih insektov. Obenem ima tudi vlažilni učinek, kar dodatno prispeva k negi vaše kože. Bubble bite vsebuje naravno aktivno snov, ki popolnoma brez nevarnih snovi odganja komarje in ostali mrčes.

Temeljni podatki o razvoju znamke Bubble bite

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo na kratko predstavili še nekaj temeljnih podatkov o razvoju in podobi znamke Bubble bite. Ta izhaja iz idejne zasnove, ki se je porodila med dvema prijateljema v letu 2020. Oba sta zelo rada uživala v naravi in aktivno preživljala prosti čas, vendar pa so večkrat nepozabne poletne trenutke pokvarili insekti. Ker pa ta težava ni pestila le njiju, sta se odločila, da proti tem nadlogam najdeta rešitev. S svojo ekipo sta se osredotočila predvsem na mrčes – bolj natančno komarje.

Bubble Bite logo

Glede na to, da so piki komarjev postali del našega vsakdana, so zato želeli sebi in vam zagotoviti popolno zaščito, ne da bi ob tem pozabili na občutljivost posameznikove kože. Pri razvoju so zato stremeli k idealu, da uporaba specifičnega izdelka pričara nepozabno izkušnjo, ki bo vzbudila spomin neokrnjene narave in brezkrbnosti. Zagotovitev teh občutkov pa jim je uspelo doseči z uporabo najboljših naravnih in veganskih sestavin.

bubble bite krema

Na tem mestu zatorej lahko poudarimo, da je Bubble bite prva slovenska naravna zaščitna krema proti komarjem, ki je izdelana iz sestavin, vzetih iz narave. To pa je tudi glavni razlog, da izdelek nosi oznaki naraven in veganski. Gre za razmerje 2 v 1: zaščita in vlažilni učinek! 

Za več informacij o tem edinstvenem naravnem izdelku pa kliknite na zgornji odebeljeni napis. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *