Barvno pleksi steklo

Barvno pleksi steklo ima zelo nizko ceno. Možno ga je dobiti v različnih barvnih odtenkih. Na to steklo je mogoče tudi gravirati in z barvnimi ploskvami ustvarjati čudovite in zanimive podlage za različne vzorce. Lahko bi rekli, da barvno pleksi steklo ponuja neskončno možnosti za ustvarjanje. V tokratnem članku vam bomo predstavili še nekatere informacije o tem priljubljenem materialu. Vabimo vas, da nadaljujete z branjem!

Barvno pleksi steklo

Pleksi steklo je mogoče oblikovati s sodobnimi napravami in orodjem. Različni izdelki nastanejo s pomočjo brušenja, 3D rezkanja, lepljenja ali rezanja z laserjem. Seveda pa je potrebno po grobi obdelavi steklo še obrusiti in polirati. Šele potem lahko dosežete želeni končni sijaj.

Barvno pleksi steklo

Podjetje Plexi art ima za vas pripravljeno ponudbo barvnega pleksi stekla, ki ga lahko z zgoraj omenjenimi postopki tudi obdela in ustvari želeni izdelek. Najpogosteje njihova ponudba vključuje enostavne izdelke, ki vam lahko pomagajo pri vsakdanjih opravili. Med te izdelke sodijo predvsem različna stojala za letake, kataloge, cenike, reklame in drugo. Po predhodnem pogovoru in naročilu vam lahko izdelajo tudi opremo za lokale, sejemski material, pisarniško opremo ali vse vrste tabel. Izdelujejo tudi razna držala, police ali stojala. Njihove predmete uporabljajo tudi na področju industrije, in sicer tam, kjer je potrebno poskrbeti za varnost pri delu. Iz tega razloga namreč izdelujejo različne varnostne okvirje, škatle, komore ali katere druge elementi, ki prispevajo k večji zaščiti na delovnem mestu.

PlexiArt

Čeprav je omenjeni material izredno poceni, pa v podjetju Plexi art ponujajo zelo ugodne ponudbe pri nakupu tega stekla. Najprej pa se morate odločiti za želeno dimenzijo, barvo in debelino stekla (od enega pa do šestih milimetrov). Na podlagi teh kriterije (in še nekaterih) namreč lahko določijo ceno. Cenik podjetja pa je dostopen tudi na njihovi spletni strani.

Zagotavljamo vam, da boste nad kvaliteto, trajnostjo in življenjsko dobo pleksi stekla izredno zadovoljni!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *