Avtoservis Renault

Avtoservis Renault

Avtoservis Renault je točka, kjer avtoservis vašega avtomobila izvajajo strokovnjaki, ki se redno izobražujejo na področju servisiranja novih in rabljenih vozil, ter sledijo tehnologini na področju avto industrije. Avtoservis Renault ima certifikat in licenco za izvajanje te storitve. S tem zagotavljajo kakovost opravljenih storitev in dokazujejo svoje znanje na tem področju.

Kateri avtoservis Renault izbrati v Sloveniji

V Sloveniji je ogromno avtoservisov Renault, ki nam ponujajo storitve, ki jih naš avtomobil potrebuje. Med vsemi, ki imajo licenco, pa lahko na podlagi različnih informacij izberemo najboljšega, ki ga lahko predlagamo tudi vam. V kolikor imate nov ali rabljen avtomobil znamke Renault vam predlagamo, da svoj nov oziroma rabljen avtomobil zaupate podjetju Avtotehnika Celje, ki se nahaja v Celju. Kljub temu, da njihova lokacija ni v prvem ali drugem največjem mestu v Sloveniji, so vodilni na področju števila prodanih vozil znamk Renault.

Avtoservis Ranault in širok nabor storitev

Avtoservis Renault nam ponuja širok nabor storitev na področju servisa vozil. Glede na informacije na njihovi spletni strani, bi lahko vzdrževanje vozila razdelili na naslednje kategorije:

  • Servis in popravila
  • Vzdrževanje vozila
  • Nadomestni deli
  • Avtokleparstvo in ličarstvo
  • pnevmatike
  • Cenitev škode

Kot dodatne storitve, ki vam jih poleg avtoservisa ponujajo so tudi ureditev zavarovanja in registracija vozil. Cenitev vozila, cenitev škode in odkup vozil v Celju.

V servis in popravila lahko štejemo tista dela, ki bodo na vašem novem ali rabljenem vozilu največkrat opravljali. Gre za “mali servis”, kjer opravijo menjavo olja in filtrov, veliki servis, kjer poleg vseh storitev, ki so v “malem servisu” opravijo tudi menjavo jermenov in delov na motorju, kjer jih je treba preventivno zamenjati.

Pokličite v Avtotehniko Celje in se pozanimajte o prostih terminih, ki so na razpolago za servisiranje vašega Renaulta. Kontaktirate jih lahko preko maila ali pa jih pokličite na njihovo telefonsko številko, ki je navedena na spletni strani podjetja.

Avtoservis Renault
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *