Aparat za točenje piva trgovina

Aparat za točenje piva trgovina so ključne besede, ki jih v spletni brskalnik najbolj pogosto vpišejo iskalci točilnih naprav za pivo. V kolikor tudi vi iščete aparat za točenje piva trgovina, vam svetujemo, da nadaljujete z branjem. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo namreč predstavili nekaj najbolj pomembnih informacij o omenjeni tematiki. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Točilna naprava za pivo Blade

Naj že na začetku tokratnega članka omenimo, da aparat za točenje piva trgovina lahko naročite kar preko spleta. V spletni trgovini Rundasekunda namreč ponujajo široko izbiro revolucionarnih profesionalnih sistemov za točenje piva. Aparatu so nadeli prav posebno ime – Blade. Zaradi majhne površine in inovativnega sistema na tračni pritisk, ki za delovanje ne potrebuje CO2 ali katerih koli drugih plinov, lahko vrhunsko točeno pivo postrežete zares kjerkoli oziroma na katerem koli pultu. Preprost je za uporabo in namestitev. To točilno napravo namreč lahko odložite in enostavno priklopite v elektriko na kateremkoli pultu. Po nekaj minutah bo aparat ohladil tekočino, ki jo boste lahko natočili. Tudi menjava sodčkov je hitra in enostavna, prostornina enega sodčka pa znaša 8 litrov. Naj še poudarimo, da točilna naprava Blade zavzame izredno majhno površino, zato je potreben le pult in vtičnica. 

Blade pivo ohladi na le 2°C , njegova temperatura v kozarcu pa je 3°C. Če se boste odločili za nakup, boste ob tem prejeli tudi garancijo, ki je veljavna 1 leto od dneva nakupa. Naj še poudarimo, da ta inovativni sistem na zračni pritisk ne potrebuje CO2 ali katerih koli drugih dodatkov. Točilna naprava je prijazna oziroma neškodljiva za okolje, saj so embalaža in sodčki za pivo 100-odstotno primerni za recikliranje. Ob nakupu tega pripomočka boste prejeli tudi navodila za uporabo, ki jih pred prvim točenjem natančno preberite. Sedaj pa hitro opravite nakup s klikom na zgornji odebeljeni napis!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *