Aparat za točenje piva brez CO2

Aparat za točenje piva brez CO2 je namenjen vsem ljubiteljem piva, ki si želijo točeno pivo privoščiti kjerkoli in kadarkoli. Od zdaj naprej je poseben aparat za točenje piva, ki za svoje delovanje ne potrebuje CO2, možno kupiti tudi v Sloveniji.

Na spletni strani rundasekunda.si imate na voljo različne naprave, ki se med seboj razlikujejo glede na izgled in zmogljivost. Vse naprave pa so si v eni stvari popolnoma enake. Aparati za točenje piva za svoje delovanje ne potrebujejo CO2 ali kateregakoli drugega plina.

Ko pomislite na točeno pivo, se najverjetneje spomnite na velike sode, ki jih v gostilnah in na prireditvah ročno prenašajo. Aparat za točenje piva brez CO2 izgleda popolnoma drugače, saj za svoje delovanje potrebuje le elektriko in seveda pivo :).

Ko boste aparat za pivo priključili v elektriko, boste lahko že po nekaj minutah občutili prefinjen okus točenega piva. Na voljo imate široko ponudbo različnih proizvajalcev piv. Izbirate lahko med različnimi proizvajalci. Brez Laškega in Union piva seveda ne gre. Privoščite pa si lahko tudi priznane znamke, kot so Heineken, Affligem, Strongbow, …

Različni modeli Aparatov za točeno pivo brez CO2

Kot smo že omenili lahko izbirate med različnimi modeli aparatov za točeno pivo brez CO2. Točeno pivo boste doma lahko uživali s pomočjo dveh različnih modelov točilnih naprav.

Prvi model se imenuje THE SUB in je manjši model, ki uporablja 2 L sodček različnih okusov piv. Njegova teža znaša 6,8 kilogramov brez sodčka in 8,9 kilogramov s polnim sodčkom. Naprava za točeno pivo je izredno tiha in jo lahko uporabljate povsod. Raven hrupa med delovanjem znaša samo 25 dB.

Aparat za točeno pivo brez CO2 THE SUB je za vas na voljo v različnih barvnih kombinacijah. Nam najljubša barvna kombinacija modela THE SUB je HEINEKEN EDITION, zato smo se odločili, da njegovo sliko uvrstimo tudi v naš članek.

Aparat za točenje piva brez CO2
Aparat za točenje piva brez CO2 – Heineken

Drugi model – BLADE – je pravzaprav profesionalen sistem za točenje piva, ki je namenjen uporabi v gostilnah in pivnicah. Če si ga zaželite imeti doma, pa to seveda ni nemogoče. Tudi ta model točeno pivo ohladi na idealno temperaturo 2 °C (v kozarcu bo temperatura piva 3°C).

Njegova glavna prednost v primerjavi z modelom THE SUB je prav prostornina sodčka. Ta znaša 8 L. Zaradi velikosti njegova teža znaša 17,6 kilogramov brez sodčka in 26 kilogramov s polnim sodčkom. Raven hrupa med delovanjem je nekoliko višja in znaša maksimalno 70 dB, kar je podobno ravni pogovora med dvema osebama.

Aparat za točenje piva brez CO2
Aparat za točenje piva brez CO2 –

Ne glede na to, za kateri aparat za točenje piva brez CO2 se boste odločili, vam ob nakupu pripada 1-letna garancija.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *