3D načrtovanje poslovnih prostorov

3D načrtovanje poslovnih prostorov

3D načrtovanje poslovnih prostorov je ena izmed storitev, ki jih nudijo v podjetju Studio List. Najverjetneje se boste kot lastnik podjetja vsaj enkrat v življenju srečali z izzivom, kako urediti idealen poslovni prostor za vaše zaposlene in s tem pritegniti pozornost strank.

Urejen in estetsko oblikovan prostor pripomore k večjemu užitku pri delu, udobju in boljšemu počutju na delovnem mestu. S skrbno oblikovanim prostorom boste pri stranki vzbudili občutek urejenosti, usklajenosti, odločnosti, natančnosti in perfekcije, kar vam bo v pomoč pri dokazovanju lastnih dosežkov in prepričevanju strank.

Pri 3D načrtovanju poslovnih prostorov se upošteva tloris samega prostora, velikost, prehod sončne svetlobe skozi prostor in seveda želje strank. Poslovni prostor mora biti skrbno načrtovan in urejen ter pripravljen tako da, je dostopen tudi za gibalno ovirane. Nuditi mora ravno prav domačnosti, sproščenosti, hkrati pa vzbujati delovni elan in ustvarjalnost.

S 3D načrtovanjem poslovnih prostorov lahko pripravimo več možnosti za oblikovanje poslovnega prostora, pri čemer koreliramo s samo postavitvijo pohištva, z vrstami pohištva, barvami sten, stenskimi oblogami in talnimi oblogami ter ostalimi materiali. V samem prostoru pa je pomembna tudi osvetlitev oz. razsvetljava. Ta namreč pripomore k učinkovitosti zaposlenih, prav tako pa z nekoliko bolj rumenimi toni daje občutek domačnosti.

V kolikor vaše podjetje posluje že dalj časa in ima večletno tradicijo je prav, da se s to pohvalite tudi sami. V ta namen svetujemo izobešanje certifikatov, referenc in drugih pohval na steni poslovnega prostora. Svoj ugled lahko delite tudi z informacijami o sodelovanju z drugimi podjetji ali državami. V podjetju Studio List vam seveda pri 3D načrtovanju poslovnih prostorov z veseljem pomagamo in svetujemo. Prostor bomo naredili kar se da funkcionalen, s sodobno postavitvijo in moderno opremo pa bomo pri strankah ustvarili pridih umetnosti in angažiranosti.

Prepustite arhitektom poslovnih prostorov svoje delo in zagotovite svojim zaposlenim najboljše delovne pogoje.

Vabimo vas, da si preberete tudi nekaj o načrtovanju okolice poslovnih stavb ali načrtovanja bivalnega okolja.

3D načrtovanje poslovnih prostorov
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *