Študentski servis Kočevje

Študentski servis Kočevje se nahaja na naslovu Trg zbora odposlancev 10. Trenutno so njihova vrata zaprta, dosegljivi pa so preko naslednje telefonske številke: 031 368 993. Poleg tega so odzivni tudi preko elektronskega naslova ([email protected]), kamor jim lahko tudi ti pišeš ali si ogledaš spletno stran https://www.mjob.si/.

Podjetje Mjob

Študentski servis Kočevje je odprlo mlado in dinamično podjetje Mjob, kjer se ukvarjajo z zagotavljanjem kakovostnih storitev na trgu študentskega dela. Pri tem skrbijo tudi za dobrobit svojih članov in poslovnih partnerjev. Na njihovi spletni strani so skozi celo leto na voljo študentska dela po vsej Sloveniji, ki pokrivajo različna področja. Trenutno so za področje Kočevja aktualna naslednja dela: administrativno-zdravstvena dela (Mediconterna), pomoč v trgovini (Lidl Slovenija), meritve (Zavod za gozdove Slovenije), delo v strežbi, pakiranje pasje hrane, prodaja v zlatarni, delo na bencinskem servisu, fizična dela ob renoviranju, prodaja kruha in še veliko več.

Mjob

Včlani se tudi ti v študentski servis Kočevje

Če si tudi ti želiš opravljati katero izmed naštetih del, ti svetujemo, da se včlaniš v študentski servis Kočevje, se prijaviš na prosto delovno mesto in se (če te izberejo) udeležiš razgovora. V kolikor si izbran za opravljanje študentskega dela, si moraš pred pričetkom urediti napotnico. Ta je lahko stalna ali enkratna. Slednja ima veljavnost le za točno določen čas, stalna pa vse do izteka statusa. Enkratna napotnica za študentsko delo je namenjena obračunu študentskega dela za krajše časovno obdobje oziroma za kratkotrajna dela. 

Študentski servis Kočevje

Si med prostimi študentskimi deli že našel tisto, ki bi ga želel opravljati? Če je tvoj odgovor pritrdilen, potem ti svetujemo, da se čim prej včlaniš v študentski servis Kočevje in se prijaviš na določeni prosto delovno mesto. Vedi, da je članstvo v Mjobu brezplačno, z njim pa pridobiš številne ugodnosti in prednosti! Med drugim te čaka: enostaven pregled prostih del na spletni strani ali mobilni aplikaciji Mjob, elektronska in SMS obvestila o prostih delih, ki te zanimajo, dostop do spletne aplikacije Moj Mjob, karierno in dohodninsko svetovanje in še veliko več. Ob vpisu te čaka tudi praktično darilo, ki ga boš zagotovo s pridom izkoristil!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *