Prosta poletna študentska dela

Prosta poletna študentska dela lahko najdeš na spletni strani študentskega servisa Mjob. Ogledaš si jih lahko kadarkoli. Svetujemo ti, da jih spremljaš vsak dan, saj prosta poletna študentska dela redno posodabljajo in spreminjajo razpise na: https://www.mjob.si/jobi/

V času poletnih počitnic se mladi običajno najraje zabavajo in uživajo po napornem šolskem letu. Nekateri pa zelo radi poprimejo tudi za delo, saj vedo, da prosta poletna študentska dela lahko prinesejo veliko izkušenj. Ob opravljanju tovrstnega dela mladi tudi zaslužijo, spoznajo nove prijatelje in se naučijo veliko novega. 

Počitniško delo lahko nauči posameznika, kaj lahko pričakuje v delovnem okolju

Vsi tisti, ki se torej med počitnicami odločijo za opravljanje počitniško delo, naredijo nekaj dobrega zase in za svojo denarnico. Počitniško delo namreč pomeni, da posameznik namesto nekaj ur poležavanja na soncu ali gledanja televizije, nameni ta čas delu, preko katerega bo pridobil nove izkušnje in obenem tudi zaslužil. Preko tovrstnega dela se lahko posameznik nauči, kaj lahko pričakuje v delovnem okolju in kako se mora vesti v času opravljanja svojega dela. Poleg tega prav vsako delo in vsaka izkušnja v življenju obogatita življenjepis posameznika. Verjetno veš, da je možnosti za opravljanje tovrstnega dela precej veliko. Ravno zato je še toliko boljše, da izkoristiš to priložnost tudi ti! Zakaj bi se doma dolgočasil, če pa lahko narediš nekaj dobrega zase… Spremljaj prosta poletna študentska dela in se prijavi na tisto, ki ti bo pisano na kožo. 

Prosta poletna študentska dela

Ti svetujemo, da se čim prej registriraš v študentski servis Mjob

Še preden pa se boš lotil iskanja omenjenega dela, ti svetujemo, da se čim prej registriraš oziroma včlaniš v študentski servis Mjob (če seveda še nisi). Včlaniš se lahko v dveh korakih, in sicer: z registracijo ter vpisom prek spletne aplikacije Moj Mjob. S članstvom v omenjenem servisu lahko dobiš veliko ugodnosti in prednosti, kot so:  enostaven pregled prostih del na spletni strani ali mobilni aplikaciji Mjob, e-mail in SMS obvestila o prostih delih, ki te zanimajo, dostop do spletne aplikacije Moj Mjob.

Mjob

Tam lahko urediš vso birokracijo, pregleduješ svoje zaslužke ter naročaš napotnice za delo, zalaganje zaslužkov, čakajo te koristni nasveti (o dohodnini, razvoju kariere, iskanju službe…), mCertifikat, potrdilo o delovnih izkušnjah, dohodninsko in karierno svetovanje, raznoliki popusti in ugodnosti za tvoj vsakdan in še veliko več. Vedi, da te ob vpisu te čaka tudi praktično darilo! Ob koncu naj ti še sporočimo, da se poslovalnice omenjenega študentskega servisa nahajajo na številnih lokacijah po celotni Sloveniji, med drugim jih lahko najdeš v: Ajdovščini, Kopru, Celju, Kranju, Ljubljani, Mariboru, Novi Gorici, Novem mestu in še drugje. 

Sedaj pa nič več ne odlašaj in si še danes oglej prosta poletna študentska dela. V kolikor se ti bodo ob pregledu porajala morebitna vprašanja v povezavi z delom, ti svetujemo, da najprej pregledaš zavihek »pogosta vprašanja« in morda te tam čaka pravi odgovor. Sicer pa lahko pokličeš v študentski servis Mjob. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *