Podloženi dežni škornji

Podloženi dežni škornji s čudovitim potiskom so na voljo v spletni trgovini Izstopaj.si. Gre za nenadomestljivo obutev, ki vas bo ogrela v zimskih dneh in vas obenem tudi obvarovala pred vdorom vode. Na omenjeni spletni strani lahko izbirate med podloženimi dežnimi škornji ali pa med klasičnimi – nepodloženimi. Gre za obutev blagovne znamke Demar, ki je znana predvsem po svoji funkcionalnosti in kvaliteti. Podjetje je dobro poznano predvsem po tem, da izdelujejo oziroma proizvajajo obutev za ribiče in gozdarje. Njihova otroška linija pa sestavlja dežne in zimske škornje. Poudariti moramo, da so omenjeni podloženi dežni škornji podloženi z bombažem in so izredno prijetni na otip. Poleg tega so tudi zelo mehki in udobni. Predstavljajo stalen spremljevalec malčkov in malčic v vrtcih ter fantov in punc v šolah. Predlagamo vam, da kolekcijo te obutve preverite tudi vi!

Podloženi dežni škornji

Praktičnost in notranjost od 100% volne

Verjemite, da so škornji izredno praktični, saj jih otroci lahko nosijo vsaj tri sezone. Jeseni in pomladi jih nosijo z vloženim škornjem iz blaga, ki pa obdrži nogo toplo, med tem ko se lahko poleti vstavek odstrani in se nosijo brez tega. Naj še poudarimo, da zimski model odlikuje praktičnost in pa podloga, ki je iz 100 % volne. Ta odlično greje, ko je to najbolj potrebno oziroma hladi, ko je nogi vroče. Na zgoraj omenjeni spletni strani lahko izbirate med ogromno modeli, ki so v živih, privlačnih barvah. Njihov zunanji del je iz mehkega, udobnega PVC-ja, ki je iz enega kosa. Ne vsebujejo niklja in kadmija, zatorej niso škodljivi zdravju!

Široka ponudba obutev

Hitro kliknite na zgornji odebeljeni napis in si oglejte pestro ponudbo, ki so jo pripravili za vas. Predlagamo vam, da si pogledate še ostalo obutev, oblačila za deklice in dečke (ter dojenčke), ki so jo pripravili za vas. Mi vam zagotavljamo, da boste z nakupom naravnost navdušeni in zadovoljni!

Široka ponudba obutev


Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *