Avto Celje

Avto Celje ponuja vse na enem mestu za varnost in udobje vašega jeklenega konjička! 

V nadaljevanju današnjega članka vam bomo predstavili storitve, ki jih ponuja avto Celje. Če želite izvedeti več informacij o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Vse na enem mestu!

Se morda sprašujete, kje bi lahko na enem mestu opravili menjavo pnevmatik, servis vozila, tehnični pregled,  registracijo in še nekatere druge storitve, potem vam svetujemo, da se odpeljete v avto Celje. To je podjetje Avtotehnika Celje, kjer se že vse od leta 1983 ukvarjajo z vsemi naštetimi storitvami. Poleg tega pa se ukvarjajo še s prodajo novih in rabljenih jeklenih konjičkov. Že vrsto let so namreč pooblaščeni prodajalci za vozila Renault, Dacia in Nissan. Najdete jih lahko na naslovu Bežigrajska cesta 13, kjer vas čaka strokovno usposobljena ekipa izkušenih avtomehanikov in avto ličarjev. Poleg tega so pri njih zaposleni tudi svetovalci in prodajalci avtomobilov ter drugi.

avto celje

Od začetka njihovega delovanja pa do danes se njihova strokovno usposobljena ter izkušena ekipa trudi, da se v svojih vozilih (kupljenih in vzdrževanih v Avtotehnika Celje), prevažate varno! Zadovoljstvo in pohvale njihovih kupcev so za ekipo in podjetje vsekakor ključnega pomena. Ravno to pa je tudi glavni razlog, da nenehno delajo na izboljšanju delovnih procesov in storitev ter sledijo smernicam razvoja avtomobilske industrije. Tudi naprej si želijo ustvarjati znamko, za katero stoji 60 zavzetih ljudi, strokovnjakov, ki seveda sledijo najvišjim standardom in priporočilom proizvajalcev.

strokovnjaki avtotehnika celje

Za vašo mobilnost se trudijo poskrbeti v celoti. Zato pa vam čez celo leto ponujajo široko paleto rabljenih in tudi novih jeklenih konjičkov. Poleg tega vaše prevozno sredstvo lahko oskrbijo z vsemi nadomestnimi deli in preostalo dodatno opremo. Kot zanimivost na tem mestu pa naj še omenimo, da sta njihov trud in strokovnost bila že večkrat poplačana. In sicer s petimi priznanji za najboljšega prodajalca in serviserja vozil Renault v Sloveniji.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *