Toplice v Sloveniji za otroke

Toplice v Sloveniji za otroke vas pričajujejo s posebnim programom za vašo družino. Različne animacije na dnevni ravni in oprema, ki je namenjena vašim najmlajšim bo poskrbela za napozaben oddih v toplicah. Za vas smo v nadaljevanju zbrali nekaj zanimivih informacij o aktivnostih, ki se jih bodo lahko vaši otroci znotraj toplic udeležili, pregledali najpogostejše dejavnosti v njeni okolici in primerjali različne toplice v Sloveniji za otroke.

Toplice v Sloveniji za otroke

Toplice v Sloveniji za otroke so odlično prilagojene v toplicah Thermana v Laškem. Na njihobi spletni strani si lahko podrobno ogledamo vse aktivnosti, ki so jih za otroke pripravili. Mi bomo za vas naredili povzetek. Podroben opis vsake kategorije pa si lahko s kikom na besedo toplice v Sloveniji za otroke v začetku našega članka ogledate tudi sami.

Te toplice v Sloveniji za otroke se nahajajo pod edinstveno stekleno kupolo in imajo dve maskoti, ki otroke vsakodnevno obiščeta. Vodomček in Vodomčica sta na voljo za slikanje in animacijo vseh otrok.

V notranjosti so vam na voljo različni otroški dogodki in animacije. Izkušeni animatorji s pomočjo različnih pripomočkov poskrbijo za zabava otrok, pri tem pa se hkrati tudi kaj naučijo.

Ker se otroci najraje igrajo s svojimi vrstniki, bodo po zaključku animacij igro nadaljevali s svojimi novimi prijatelji, ki so jih v toplicah spoznali. V notranjosti se nahajajo različni bazeni in tobogani. Za najmaljše otroke vam je na boljo otroški bazen in otroško vadno zabavišče. Toplice v Sloveniji za otroke vam ponujajo vodne drče, hitro reko, bazen z valovi…. Na voljo so vam tudi različni tečaji plavanja, kjer se bodo otrocu naučili osnovnih in naprednih tenik plavanja po posebni metodi. Več o tem si lahko preberete na njihovi spletni strani, kjer so podobno opisali to tematiko.

savne

Za vse, ki bi se želeli odpraviti na razvajanje v savno, na masažo ali na kopel a nimate varstva za otroke, je odlična priložnost za vas vasrstvo otrok, ki je namenjeno vsem med 6 in 15 letom starosti. Poteka vsak delovnik med šolskimi počitnicami med 7 in 16 uro. Predhosno se je potrebno najaviti, saj je število otrok zaradi varnosti omejeno!

Toplice v Sloveniji za otroke vam ponujajo termalno vodo. Termalna voda dokazano pozitivno vpliva na naše zdravje. Zaradi njenih dobrih lastnosti jo izvajajo tudi pri različnih terapijah.

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)