Izposoja točilne naprave

Izposoja točilne naprave

Izposoja točilne naprave je najnovejša ponudba, ki so jo za vas pripravili na spletni strani Rundasekunda. Želite na pikniku, rojstno dnevni zabavi ali še ob katerem drugem dogodku piti točeno pivo? Potem imamo za vas odlično informacijo. Zdaj imate priložnost, da se poslužite možnosti izposoje točilne naprave Blade, ki bo pozitivno presenetila vaše goste. Omenjena naprava deluje brez CO2, zato za njeno delovanje potrebujete samo 8-litrski sodček piva. Zelo pomembno je, da imate na lokaciji dostop do elektrike. Poleg tega je zelo priporočljivo, da imate točilno napravo postavljeno na mizi ali pultu. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili ponudbi izposoje točilne naprave, ki si ju lahko ogledate tudi s klikom na zgornji odebeljeni napis. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Izposoja točilne naprave

Prva ponudba je dnevni najem aparata oziroma sistema Blade. V sklopu le-te boste prejele tudi 12 čudovitih kozarcev Heineken (0,25l) in podstavke Heineken (100 komadov v praktičnem držalu). Sodček s pivom pa lahko kupite na spletni strani Rundasekunda.si. Cena za najem znaša 29 evrov z ddv. Drugi paket, ki vam ga predstavljamo danes, pa je Blade vikend. Slednji zajema: tri dnevni najem sistema Blade, 3 x 8l sodček Heineken, 12 lepo in elegantno oblikovanih kozarcev omenjenega podjetja (0,25l) ter podstavke v držalu. Za to ponudbo pa boste odšteli 107 evrov z ddv. 

Vas zanima, kako najeti točilno napravo? Vse kar morate storiti je to, da pokličete v vam najbližji distribucijski center (njihove telefonske številke so zapisane na spleti strani Rundasekunda.si.). Po telefonu sporočite prodajalcem kateri paket želite naročiti in kdaj ga želite prevzeti. Varščina za prevzem znaša 50 evrov. V kolikor boste vrnili napravo nazaj takšno, kot ste jo prevzeli, vam ta denar seveda vrnejo. Najboljše pa je to, da lahko kozarce za pivo in podstavke za pivo po uporabi obdržite!

Presenetite in razvajajte svojo izbrano družbo s kakovostnim točenim pivom!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *