Citroen Slovenija

Citroen Slovenija vam predstavlja širok izbor novih in rabljenih vozil, ki so primerni tako za osebno kot tudi za poslovno rabo. Zakaj ne bi izbrali takšnega avtomobila, ki bo najbolj ustrezalo vašim vsakodnevnim potrebam celotne družine? To je namreč ključno pri tem, da se boste v vozilu počutili čim bolj udobno in varno. Citroen Slovenija vam ponuja širok izbor vozil, ki bodo ustrezala vsakodnevnim potrebam vaše celotne družine.

Citroen Slovenija

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o tematiki Citroen Slovenija. Prijazno vabljeni, da nadaljujete z branjem. Za vas smo pripravili veliko zanimivih in aktualnih informacij!

Zgodovinski mejniki Citroena

Citroen Slovenija sta dve ključni besedi, ki ju največkrat v spletni iskalnik vpišejo vsi tisti, ki se zanimajo za nakup novega ali rabljenega jeklenega konjička znamke Citroen. Na tem mestu vam predstavljamo nekaj zgodovinskih mejnikov, ki so vplivali na razvoj omenjenega podjetja. Citroen je bil namreč francoski izdelovalec avtomobilov, ki ga je leta 1919 ustanovil Andre Citroen. Kot zanimivost naj na tem mestu dodamo, da je slednji med prvo svetovno vojno izdeloval orožje  za Francijo, po koncu vojne pa je njegova tovarna ostala popolnoma prazna.

Zgodovina Citroena

Odločil se je, da bo leta 1919 začel s proizvodnjo avtomobilov. Najprej so ustvarili konvencionalni model Citroen A, ki ga je zasnoval Jules Salamon. On je bil znani šef oblikovalske pisarne avtomobilskega podjetja, ki se je imenovalo Le Zebre. Ali ste vedeli, da je takrat Citroen veliko vložil tudi v prid svoje promocije? Med drugim je namreč oglaševal na Eifflovem stolpu ter postal ekspedicijo znanstvenikov ter novinarjev v Afriške in Ameriške države, kjer so prikazali vožnjo z odlično opremljenimi vozili po bolj zahtevnih in nekoliko bolj nedostopnih predelih teh držav. Naj še omenimo, da je leta  1924 Citroën začel poslovati z ameriškim inženirjem Edwardom G. Buddom. Od leta 1976 pa je del koncerna PSA Peugeot Citroen. Njihov sedež pa je v Parizu.

Nova in rabljena vozila Citroen v Sloveniji

Kot smo že omenili ponuja Citroen Slovenija široko paleto osebnih vozil za vse potrebe. Pa naj bodo to mestne vožnje ali pa družinska vozila, od kompaktnih izvedb pa do športnih terencev. Pri omenjenem podjetju se lahko dogovorite tudi za različne načine financiranja.

Nova in rabljena vozila Citroen v Sloveniji

Financiranje novega Citroena

Med najbolj pogostimi so finančni lizing, avtomobilski kredit, operativni lizing, paketno financiranje in še financiranje 1% na mesec. Pri slednjem načinu financiranja lahko izbirate med različnimi višinami pologa (pri izbranih modelih: Citroën C3 (Aircross), novi Citroën C4 in ë-c4 100% ëlectric, ter Berlingo. Na voljo pa so vam seveda tudi različne dolžine dobe financiranja. Ta način vam omogoča, da je preplačilo na pogodbi nekoliko manjše kot pri ostalih produktih finančnega leasinga. Ta ves čas znaša natančko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec. Mesečni obrok pa je določen ob podpisu pogodbe, in sicer v višini 1 % vrednosti vozila in se ne spremeni, v kolikor se ne spremeni niti obrestna mera! V kolikor se boste odločili za nakup vozila Citroen Slovenija preko omenjenega financiranja, boste upravičeni še do jamstva v dobi petih let (oziroma 2 leti garancije + 3 dodatna leta jamstva) do 100. 000 prevoženih kilometrov.

Financiranje novega Citroena

Dobe financiranja Citroena

Izbirate lahko med naslednjimi obdobji financiranja: 36, 48, 60, 72 ali 84 mesecev. Pri tej akciji ni preostanka vrednosti oziroma višjega zadnjega obroka. Kot ste najverjetneje že razbrali, je na začetku potrebno plačati polog, ki pa vključuje stroške odobritve v višini 1% od vrednosti vozila. Potem pa do izteka pogodbe plačujete 1% na mesec. To je res odlično!

Dobe financiranja Citroena

Naj vas ob koncu tokratnega članka še prijazno povabimo, da si ogledate vozila iz ponudbe Citroen Slovenija. Zagotovo vas bo navdušil kateri izmed novih ali pa tudi rabljenih avtomobilov! V kolikor sami ne boste znali izbrati primernega vozila, se posvetujte o tem s svetovalci iz podjetja. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *