Avtohiše rabljena vozila

Avtohiše rabljena vozila so ključne besede, ki jih v spletni iskalnik najpogosteje vpišejo iskalci podjetja ali ustanove, kjer se ukvarjajo s prodajo ali servisiranjem motornih vozil. V kolikor ravno vas zanima še več informacij o tej tematiki, vam sporočamo, da ste na pravem mestu. V tokratnem članku vam bomo namreč predstavili avtohiše rabljena vozila. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Avtohiše rabljena vozila

Avtotehna VIS

Najprej vas moramo spomniti, da se po celotni Sloveniji nahajajo avtohiše rabljena vozila. Sami se lahko odločite, kam boste peljali svoje vozilo na servis ali tehnični pregled. Marsikje pa lahko v času servisa prejmete tudi nadomestno vozilo, če zaprosite zanj. Mer avtohiše rabljena vozila sodi tudi zelo znano podjetje Avtotehna Vis. Slednje je bilo ustanovljeno leta 1991, in sicer kot pooblaščeni prodajalec in serviser znamke Opel. Od takrat pa do danes se je na slovenskem avtomobilskem trgu zgodilo zelo veliko premikov, skupaj s trgom pa so se razvijali tudi v omenjenem podjetju. V njihovi ponudbi že od samega začetka ponujajo predvsem pestro ponudbo blagovnih znamk, zato lahko izmed vseh prevoznih sredstev zagotovo najdejo tudi pravo vozilo za vas! Že od samega začetka ponujajo celotno linijo vozil Opel. Med njimi so tako osebna, kot tudi dostavna prevozna sredstva. Pestra ponudba modelov posameznih znamk zagotavlja, da lahko v njihovi ponudbi najde avtomobil vsakdo, ki se bo odločil za nakup.

Sedež avtohiše

Sedež podjetja Avtotehna Vis je na Celovški 228 v Ljubljani. Tam sta tudi centralna servisna delavnica in pa prodajni salon. Prodajno-servisno mrežo pa imajo vzpostavljeno tudi v drugih krajih osrednje Slovenije in Gorenjske. Pokrivajo torej celotno osrednjo Slovenijo in tudi Gorenjski konec. Za vas lahko poskrbijo tudi izven Ljubljane!

Pestra ponudba vozil

Avtohiše rabljena vozila imajo po navadi precej pestro ponudbo različnih rabljenih jeklenih konjičkov, nič drugače ni niti v Avtotehni Vis. Njihov oddelek z rabljenimi prevoznimi sredstvi ima na zalogi vedno večje število vozil. Na ta način zagotavljajo možnost izbire tudi tistim, ki se raje odločijo za nakup preizkušenega avtomobila. Na voljo so vam tudi vozila različnih znamk, vedno pa je na voljo še nekaj rabljenih testnih vozil. Slednji so še posebej priljubljeni med kupci. Sistem prodaje rabljenih vozil pa obenem zagotavlja tudi to, da podjetje lahko odkupi vaše staro vozilo in ta denar se vam lahko odšteje pri nakupu novega avtomobila pri njih. 

Pestra ponudba vozil

Kakvostne storitve

Naj še poudarimo, da ponujajo izredno kakovostno opravljene storitve in strokovno svetovanje. V modernem servisnem centru bodo zagotovo odlično poskrbeli za vašega jeklenega konjička! Hkrati pa so vam prijazni svetovalci na voljo tudi za svetovanje, ki vam bo olajšalo vzdrževanje in zagotovilo obstojnost vašega vozila. Za lažji nakup in še bolj enostavnejše urejanje obveznosti, v zvezi z nakupom in registracijo vozil, vam je na voljo njihov oddelek, ki skrbi za finančne storitve. Ponujajo vam različne oblike posojil, finančni in še operativni leasing ter zavarovanje vašega novega ali starega jeklenega konjička. Zakaj bi zapravljali čas po nepotrebnem, če lahko vse to uredite na enem mestu v Avtotehni Vis.

Kakvostne storitve avtotehna vis

Bodite pozorni

Tako, pa smo prišli do konca tokratnega članka. Nazadnje naj še poudarimo, da so avtohiše rabljena vozila najbolj zanesljive ustanove, kjer se ukvarjajo s prodajo omenjenih vozil. Čeprav pri nekaterih prodajalcih z rabljenimi vozili morda najdete vozilo, ki vam je všeč in ima ugodno ceno, vas opozarjamo, da lahko gre le za marketinški trik. V avtohišah pa poteka vse uradno, po določenih korakih in postopkih. Tako je tudi v zgoraj omenjenem podjetju, kjer imajo za vse vas pripravljene tudi številne ugodnosti ob nakupu posameznega rabljenega ali novega vozila. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in že se boste znašli na spletni strani omenjenega podjetja. Preglejte široko izbiro jeklenih konjičkov, ki so jih pripravili za vse vas. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *